Ontdek de oktober inspiratieweken bij ardesch living & soul

Op weg naar een stijlvol interieur.

Bij ardesch living & soul vinden we het belangrijk dat we onze klanten continu blijven prikkelen en inspireren. Elke dag kun je bij ons terecht voor persoonlijk interieuradvies en helpen we je graag bij de zoektocht naar jouw droominterieur. Van de kleur o...
Lees meer
7+8 oktober slaapspecialist Auping & Eastborn

7+8 oktober slaapspecialist Auping & Eastborn

Een goede nachtrust is bepalend voor de rest van je dag. Wie de dag uitgeslapen begint, heeft meer energie en kan zich beter focussen. Maar hoe vind je het bed dat het beste bij je past? Bij je lichaam en jouw voorkeuren? Kom 7+8 oktober langs voor persoonlijk slaapadvies, test onze hoofdkussens uit en bekijk onze nieuwe collectie bedtextiel.

14+15 oktober Luxaflex® specialist

14+15 oktober Luxaflex® specialist

Gun jezelf de beste zonwering van Luxaflex. Bepaal zelf de mate van privacy en gewenste lichtinval in huis. Zo heb je bij de vroege schemer in het najaar geen inkijk en zit je comfortabel binnen op de bank met een kop thee. In het weekend van 14+15 oktober zijn er leuke aantrekkelijke aanbiedingen.

21+22 oktober vloerenweekend

21+22 oktober vloerenweekend

Het kiezen van een vloer kan een flinke uitdaging zijn. Kom langs in onze winkel en ontdek dé vloer die perfect past bij jouw woonsituatie. We geven je graag (technisch) advies en inspireren je volop met onze uitgebreide collectie vloeren. Alleen dit weekend van 21+22 oktober ontvang je bij aankoop van een nieuwe vloer een mooie korting.

28+29 oktober Soul Wall - advies van een interieurcoach
28+29 oktober Soul Wall - advies van een interieurcoach

In onze Soul Wall creëer je jouw ideale interieur door jezelf te leren kennen. Aan de hand van verschillende vragen ontdekken we samen welke materialen, stijlen en kleuren jouw aanspreken en maken we dit zichtbaar op de Soul Wall. Een samenstelling van jouw behoeftes en smaak maken wie jij bent. De Soul Wall levert een compleet plaatje waarmee we jou inspireren en je het ‘wauw’ effect willen laten beleven. Heb je een nieuwbouwhuis? Tijdens dit weekend kun je ook je bouwtekening laten checken.

Ik wil persoonlijk interieuradvies op maat

Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Other details
Vereist

Ik ga akkoord met het privacybeleid

Inschrijven nieuwsbrief