Ontdek onze wand collectie

Ontdek onze wand collectie

Behang en verf geven een ruimte in een handomdraai meer sfeer en persoonlijkheid. Ontdek onze collecties!

Ontdek onze wandcollectie

Wil je een saaie muur opfrissen? Trakteer je woning op een kleine make-over met verf of behang! Het geeft de ruimte in een handomdraai meer warmte, sfeer en persoonlijkheid. De opties zijn bovendien eindeloos. Onze interieuradviseurs adviseren je graag bij het maken van een persoonlijke keuze waar je echt blij van wordt!

De muur als blikvanger

Hoe breng je één of meer wanden tot leven als blikvanger van je interieur? Je hebt tegenwoordig prachtige soorten verf en behang met een chique levendigheid of met een subtiele matte uitstraling. Een gekleurde muur of behang is dé perfecte manier om te benadrukken welke stijl en sfeer je wil creëren.

In ons interieuradvies houden wij altijd rekening met de combinatie van verf en behang. Door de kleuren vanaf de muur terug te laten komen in meubels en accessoires, verbind je de gehele ruimte met elkaar. En ben je dol op lichte kleuren en wit? We adviseren je graag over de verschillende tinten wit in verf en behang. Ook hiermee kun je een warm, comfortabel interieur inrichten!

Onze ruime wandcollectie bevat onder andere merken als Arte, Eijffinger en Lifestyle Paint. Kom naar ardesch living & soul  en laat je adviseren over de meest geschikte kleuren en dessins voor jouw muur.

Creëer jouw ideale interieur in onze Soul Wall studio.

In onze Soul Wall studio creëer je jouw ideale interieur door jezelf te leren kennen. Aan de hand van verschillende vragen ontdekken we samen welke materialen, stijlen en kleuren jouw aanspreken en maken we dit zichtbaar op de Soul Wall. Een samenstelling van jouw behoeftes en smaak maken wie jij bent. De Soul Wall levert een compleet plaatje waarmee we jou inspireren en je het ‘wauw’ effect willen laten beleven.