Ontdek onze woon collectie

Ontdek onze woon collectie

Ontdek de mooiste wooncollecties, alles om je huis nóg stijlvoller te maken! Samen maken we jouw woondromen waar.

Ontdek onze wooncollectie

Ontdek de mooiste wooncollecties van dit moment, alles om je huis nóg stijlvoller te maken! Met ons uitgebreide assortiment weten wij kleuren, materialen en meubelen perfect te combineren. Passend bij jouw unieke woonsmaak! Samen maken we jouw woondromen tot een echt thuis. Kom langs voor een interieuradvies en laat je compleet ontzorgen door ons vakmanschap. 

Voel je thuis in je eigen huis

Woon je al een tijdje in je huidige woning en wil je graag een nieuw interieur? Alles tegelijk aanpakken is vaak een grote stap, maar met kleine aanpassingen kan je al een groot resultaat behalen. Zo zijn de meubels in je woonkamer vrij bepalend voor de stijl van jouw interieur. Het maakt jouw interieur persoonlijk. En met mooie trendy accessoires pas je je interieur eenvoudig aan op nieuwe trends en seizoenen. Laat je in onze winkel inspireren door de nieuwste woontrends. Samen met de juiste basis van unieke en sfeervolle vloer-, wand- en raamdecoratie maken we jouw woondromen waar!

Onze ruime wooncollectie bevat onder andere merken als Zuiver, Dutchbone, Dyyk en Bodilson. Kom naar ardesch living & soul en laat je inspireren op het gebied van meubelen, accessoires, kleuren en meer. Onze vakkundige experts staan voor je klaar om, naar aanleiding van jouw wensen, jouw interieur in te richten op basis van de nieuwste trends!

Creëer jouw ideale interieur in onze Soul Wall studio.

In onze Soul Wall studio creëer je jouw ideale interieur door jezelf te leren kennen. Aan de hand van verschillende vragen ontdekken we samen welke materialen, stijlen en kleuren jouw aanspreken en maken we dit zichtbaar op de Soul Wall. Een samenstelling van jouw behoeftes en smaak maken wie jij bent. De Soul Wall levert een compleet plaatje waarmee we jou inspireren en je het ‘wauw’ effect willen laten beleven.