Ontdek onze vloer collectie

Ontdek onze vloer collectie

Op zoek naar een moderne vloer? Van pvc tot hout en van Marmoleum tot vinyl; bij ardesch living&soul vind je elke vloer…

Ontdek onze vloerdecoratie

Een vloer is de basis van je interieur en de keuze hiervan is heel persoonlijk. Van pvc tot hout en van Marmoleum tot vinyl; wij hebben het allemaal! Elke vloer heeft zo zo’n specifieke eigenschappen, maar kwaliteit en trends staan altijd voorop! We adviseren je graag over de vloer die het beste bij jouw woonstijl past. Laat je adviseren door onze vakkundige experts En maak een adviesafspraak.

De keuze van je vloer is dé basis van je interieur

Zowel het materiaal als de kleur van je vloer heeft een grote impact op de sfeer van de ruimte. Een vloer legt, letterlijk en figuurlijk, de basis van jouw woning. Zorg er daarom voor dat deze perfect matcht met de rest van het interieur. Naast de sfeer van de vloer en persoonlijke smaak, heeft iedere vloer zijn persoonlijke eigenschappen waar je goed rekening mee moet houden. We lopen er elke dag overheen, er gaat weleens een glas omver of kinderen rennen met vieze schoenen naar binnen, oftewel; kies voor een vloer die het beste past bij jouw woonsituatie. Wel eens aan een Linoleumvloer gedacht? Eén van de duurzaamste vloeren in onze vloerencollectie en daarnaast ook nog eens ijzersterk! Of wat denk je van onze ruime collectie kwalitatieve en moderne PVC vloeren? Een harde kunststof vloer die zeer sterk, krasvast, waterafstotend, onderhoudsvriendelijk én geluid- en warmte-isolerend is. Of ga je voor een zacht en comfortabel tapijt? Er is zo veel keuze uit trendy vloeren!

Onze ruimte collectie vloeren bevat onder andere merken als NL Label, Therdex, Bonaparte, Desso, Moduleo en Forbo. Kom naar ardesch living & soul en laat je adviseren over de meest geschikte vloer voor jouw woning.

Creëer jouw ideale interieur in onze Soul Wall studio.

In onze Soul Wall studio creëer je jouw ideale interieur door jezelf te leren kennen. Aan de hand van verschillende vragen ontdekken we samen welke materialen, stijlen en kleuren jouw aanspreken en maken we dit zichtbaar op de Soul Wall. Een samenstelling van jouw behoeftes en smaak maken wie jij bent. De Soul Wall levert een compleet plaatje waarmee we jou inspireren en je het ‘wauw’ effect willen laten beleven.