Ontdek onze raamdecoratie

Bij ardesch living & soul kun je terecht voor alle soorten raambekleding, zoals gordijnen, plissés en horren. Met ons uitgebreide collectie aan raamdecoratie hebben wij alles in huis om van iedere woonruimte een fijne en sfeervolle plek te maken. Kwaliteit en maatwerk staan bij onze topmerken zoals Luxaflex® voorop! De collecties met een breed aanbod aan kleuren, dessins en materialen bieden talloze mogelijkheden voor iedere woonstijl. Kom langs in onze winkel en ervaar het zelf!

Raamdecoratie is een échte sfeerbepaler in je interieur

Raamdecoratie is de sfeermaker in huis die, zowel open als dicht, meer verdient dan een bijrol. Wat ons betreft is een huis namelijk niet af zonder raamdecoratie. Het zorgt voor extra privacy, het gevoel van geborgenheid en een betere akoestiek. Raamdecoratie is verkrijgbaar in verschillende stijlen, met ieder unieke eigenschappen. Ga je voor natuurlijke houten jaloezieën, handige plisségordijnen, luchtige in-betweens of  gevoerde gordijnen? Wij informeren je graag over de verschillende functies.

Houd je van gemak? Verhoog je wooncomfort op afstand en ga voor elektrisch bedienbare raamdecoratie. Met Bliss Motorisation voor NL Label of Luxaflex® PowerView® Automation maak je je leven nét wat gemakkelijker. Door de draadloze verbindingen heb je geen WiFi of ingewikkelde bedrading nodig. De afstandsbediening óf app doet al het werk. Stel zelf timers of eigen scènes in voor de gewenste lichtinval gedurende de dag, dan heb je er helemaal geen omkijken naar!

Onze ruime collectie raamdecoratie bevat onder andere merken als Luxaflex®, Artelux, de Ploeg en NL Label. Kom naar ardesch living & soul en laat je adviseren over geschikte raamdecoratie voor jouw woning. Maak alvast een adviesafspraak zodat we alle tijd voor je hebben.

Creëer jouw ideale interieur in onze Soul Wall studio.

In onze Soul Wall studio creëer je jouw ideale interieur door jezelf te leren kennen. Aan de hand van verschillende vragen ontdekken we samen welke materialen, stijlen en kleuren jouw aanspreken en maken we dit zichtbaar op de Soul Wall. Een samenstelling van jouw behoeftes en smaak maken wie jij bent. De Soul Wall levert een compleet plaatje waarmee we jou inspireren en je het ‘wauw’ effect willen laten beleven.