Ontdek onze slaap collectie

Ontdek onze slaap collectie

Onze slaapadviseurs helpen je graag bij het realiseren van een goede nachtrust. Ontdek onze collecties:

Ontdek onze slaapcollectie

Maak van jouw slaapkamer een comfortabele en rustgevende ruimte. ardesch living & soul biedt de meest uitgebreide collecties en presentaties van bedden, bedtexiel, boxsprings, kussens en matrassen. Met onze slaapadviseurs in huis helpen wij je graag bij het realiseren van een goede nachtrust, afgestemd op jouw slaapcomfort.

Kom helemaal tot rust

We willen het liefst allemaal kunnen genieten van een goede nachtrust, waardoor je de dag veel energieker en positiever begint. Maar hoe zorg je voor de maximale ondersteuning? Een matras is enorm bepalend voor het slaapcomfort en in hoeverre je lichaam tot rust komt in bed. Kijk bij de aankoop van een matras vooral naar je persoonlijke wensen. Heb je het vaak warm/koud ’s nachts, ben je op zoek naar veerkrachtigheid, een stevige ondersteuning of juist een heel zacht matras? Het is belangrijk dat je ruggengraat na een lange dag weer terug in haar natuurlijke vorm kan uitrusten.

Als erkende interieurspecialist voor goed slapen adviseren wij je met plezier welk bed, matras of boxspring het beste aansluit bij jouw wensen. Het belang van een fijn bed, matras en boxspring kunnen we namelijk niet vaak genoeg herhalen. Met onder andere merken als Auping, Eastborn, Damai en Beddinghouse gaan we voor het ideale slaapcomfort en kwaliteit op het hoogste niveau.

Creëer jouw ideale interieur in onze Soul Wall studio.

In onze Soul Wall studio creëer je jouw ideale interieur door jezelf te leren kennen. Aan de hand van verschillende vragen ontdekken we samen welke materialen, stijlen en kleuren jouw aanspreken en maken we dit zichtbaar op de Soul Wall. Een samenstelling van jouw behoeftes en smaak maken wie jij bent. De Soul Wall levert een compleet plaatje waarmee we jou inspireren en je het ‘wauw’ effect willen laten beleven.