Ontdek de wereld die bij je past in de regio Dalfsen, Zwolle en Ommen

Kies het interieur dat perfect bij je past

4 Stijlen vormen elk hun eigen wereld, een wereld die ontdekt is door ons team.  Rough Nature, Simplicity & Design, Urban Steel en Rebel Chique. Kom kijken welke wereld bij jou past en ontdek wie jij echt bent! In jouw droomwereld ontdek je ...
Lees meer

Ontdek jouw nieuwe wereld bij ardesch living & soul

Je interieur speelt dagelijks een grote rol in hoe we ons voelen en is voor iedereen erg persoonlijk. In onze winkel vind je vier totaal verschillende stijlen die helemaal door ons eigen team zijn samengesteld. Wil je je creativiteit de vrije loop laten gaan en denk je graag out of the box? Word je helemaal zen waarbij simpelheid en eenvoud de hoofdrol spelen? Of haal je graag stoere materialen in huis? Je ontdekt onze werelden in de winkel. Zien we je snel?

Rebel Chique

Rebel Chique

Laat je creativiteit de vrije loop met Rebel Chique. Combineer kleuren en denk out of the box. Denk aan diepe kleuren, aaibare stoffen en luxueuze texturen. Durf jij buiten de lijntjes te kleuren? Voeg iets wilds toe aan je interieur, een echte eyecatcher, a touch of gold om te zorgen voor een wauw effect in je interieur.

Simplicity & Design

Simplicity & Design

Een wereld waar simpel de kracht is om schoonheid te ontdekken in zijn eenvoud. Vierkante, ronde en rechte vormen maken gezamenlijk het design van jouw interieur. Met strakke figuren en lijnen in de basis is er ruimte voor een spannende mix. Grafische en organische vormen geven aan iedere ruimte karakter. Jouw wereld is open en licht en zorgt voor rust en structuur.

Rough Nature

Rough Nature

Een wereld waar jouw creativiteit en authenticiteit samensmelt met de kracht van de natuur. Een unieke combinatie van rust en zichtbaarheid waardoor thuiskomen elke dag een intense ervaring is. Ruimte voor jezelf om te zijn wie je bent. Een harmonie van materialen en kleuren uit de natuur. De frisheid van buiten, kun je binnen voelen. Geniet van de natuurlijke schoonheid om je heen.

Urban Steel
Urban Steel

In de wereld van Urban Steel kun je eindeloos combineren: alles mag. Durf verschillende stijlen te combineren en zorg voor een eenheid door middel van kleuren en materialen. Creer warmte door middel van mooie prints en vintage elementen en laat je verrassen door een stoere materialenmix van metaal, beton en leer.