Beddinghouse in de regio Dalfsen, Zwolle en Ommen

ardesch living & soul is de Beddinghouse specialist

ardesch living & soul is de erkende interieurspecialist voor Beddinghouse bed- en badlinnen voor de regio Dalfsen, Zwolle en Ommen. ardesch living & soul biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentatie van Beddinghouse, maar heeft ook gediplomeerde stylisten in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal als u op zoek bent naar bed- en badlinnen. Kiest u voor Beddinghouse, dan kiest u voor mooie stoffen en mooie dessins. Wij nemen uw keuze voor Beddinghouse graag serieus. Daarom adviseren we u een bezoek aan onze woonwinkel of een afspraak te maken, zodat we samen kunnen kijken naar de vele mogelijkheden.

Maak direct een afspraak Gratis interieuradvies

Nieuw bedlinnen van Beddinghouse?

Er valt heel wat te kiezen bij ardesch living & soul

Bekijk de vele mogelijkheden van Beddinghouse. ardesch living & soul biedt u de meest uitgebreide collecties bedlinnen in de regio Dalfsen, Zwolle en Ommen

  • Vele dessins, vele stoffen

    Beddinghouse biedt dekbedovertrekken in vele dessins en op vele verschillende soorten stoffen. Katoen, katoen-satijn of juist warm flanel? Het is allemaal mogelijk.
  • De laatste trends

    De veelzijdige collecties van Beddinghouse richten zich op de laatste trends op mode- en interieurgebied. Voor iedere interieurstijl is er een dekbedovertrek.
  • Partner van Better Cotton

    Meer dan 90% van de producten van Beddinghouse wordt gemaakt van katoen, daarom zijn ze partner van Better Cotton voor verduurzaamde katoenproductie.

Onze Beddinghouse adviseur helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.