Ontdek onze outdoor collectie

Ontdek onze outdoor collectie

Laat je bij adviseren over de meest geschikte buitenzonwering voor jouw woning.

Ontdek onze outdoorcollectie

Buitenzonwering biedt op warme zomerdagen bescherming tegen zonlicht en houdt de warmte buiten. Met ons uitgebreide collectie zonweringen heb je de keuze uit verschillende soorten systemen, bedieningsmogelijkheden, doekdessins en kleuren van onder meer Luxaflex®. Laat je bij adviseren over de meest geschikte buitenzonwering voor jouw woning.

Kies voor de juiste zonwering

Staat de zon de hele dag op jouw huis te branden? Dan is het een uitdaging om te voorkomen dat de hitte lang in huis blijft hangen. De beste manier om te zorgen dat je huis niet opwarmt, is om de hitte geen kans te geven naar binnen te komen. Eén van de opties is natuurlijk een airco installeren, maar wist je dat je jouw huis ook koel kan houden met simpele en blijvende oplossingen? Rolluiken en screens zijn hiervoor een goede oplossing, net als buitenjaloezieën. Ze zorgen voor een totale afsluiting, het geluid wordt gedempt en het zonlicht blijft buiten. Met buitenjaloezieën kan je, door het kantelen van de lamellen, volledig zelf de hoeveelheid lichtinval in een kamer bepalen. Waar een rolluik 100% afsluit, zijn buitenjaloezieën en screens de optie als je natuurlijke lichtinval wilt hebben in een ruimte en toch de zon en de warmte wil weren. Ook terraszonwering houden het zonlicht op subtiele wijze buiten én zorgen ervoor dat je heerlijk buiten kunt zitten overdag of ‘s avonds. Buitenzonwering is ook nog eens energiebesparend, omdat de airco of verwarming minder snel aan hoeft.

In onze outdoorcollectie van Luxaflex® vind je diverse soorten buitenzonwering die aan de buitenzijde van het huis en de ramen aangebracht wordt. Van markiezen tot rolluiken en van screens tot buitenjaloezieën, jouw zonwering wordt geheel op maat gemaakt zodat je altijd voor elke gevel de perfecte oplossing hebt.

Creëer jouw ideale interieur in onze Soul Wall studio.

In onze Soul Wall studio creëer je jouw ideale interieur door jezelf te leren kennen. Aan de hand van verschillende vragen ontdekken we samen welke materialen, stijlen en kleuren jouw aanspreken en maken we dit zichtbaar op de Soul Wall. Een samenstelling van jouw behoeftes en smaak maken wie jij bent. De Soul Wall levert een compleet plaatje waarmee we jou inspireren en je het ‘wauw’ effect willen laten beleven.