Ervaren Allround Stoffeerder (of leerling) - Fulltime

 

Ardesch living & soul in Dalfsen is de interieurspeciaalzaak in de regio Dalfsen, Zwolle en Ommen. De manier waarop wij klanten adviseren, de merken en producten vloer-, wand- en raambekleding die ze aanbieden en hoe wij de klant ontzorgen en alles tot in de puntjes regelen, resulteert in een continu groeiende orderportefeuille zowel op de consumenten- als op de projectmarkt. De interieuradviseurs en de stoffeerders van ardesch living & soul zouden het team dan ook graag uitgebreid willen zien met een nieuwe collega: een Ervaren Allround Stoffeerder.

 

 

Alles over de vacature Stoffeerder

Werkzaamheden

Voor de functie is het natuurlijk belangrijk dat je de betere woningstoffeerder bent of daartoe word opgeleid. Natuurlijk weet je hoe je elke harde of zachte vloerbekleding creatief en vakkundig moet leggen en draai je je hand niet om voor het onberispelijk plaatsen van binnen- en buitenzonwering en het monteren van gordijnen. Je rekent en werkt uiterst secuur. Naast een echte vakman, die werkt volgens alle veiligheids- en kwaliteitsvoorschriften, ben je ook vlot, correct en plezierig in de omgang en zul je door onze klanten beoordeeld worden met minimaal een 8,5 (waarbij je gaat voor een 10 natuurlijk). Je bent immers de medewerker van ardesch living & soul die de interieuradviezen in praktijk moet brengen en uiteindelijk voor een groot deel bepaalt of de klant helemaal blij is met zijn of haar nieuwe interieur. Ardesch biedt goede, op leeftijd en ervaring afgestemde, primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en een eigen bus in een succesvol bedrijf met een plezierige collegiale werksfeer.

Reageren

Ben jij de nieuwe collega die wij zoeken? Ben je op zoek naar een vaste full-time baan? Of ben jij de ZZP'er die graag zijn werkzaamheden uit wil breiden? Neem dan direct contact met ons op via info@ardesch.nl en stuur je sollicitatiebrief, C.V. en recente pasfoto mee!