Ontdek jouw nieuwe wereld - Rough Nature Ontdek jouw nieuwe wereld - Rough Nature
Ontdek jouw nieuwe wereld - Rough Nature

Ontdek jouw nieuwe wereld - Rough Nature

Een wereld waar jouw creativiteit en authenticiteit samensmelt met de kracht van de natuur. Een unieke combinatie van rust en zichtbaarheid waardoor thuiskomen elke dag een intense ervaring is. Ruimte voor jezelf om te zijn wie je bent. Een harmonie van materialen en kleuren uit de natuur. De frisheid van buiten, kun je binnen voelen. Geniet van de natuurlijke schoonheid om je heen.

Je interieur speelt dagelijks een grote rol in hoe we ons voelen en is voor iedereen erg persoonlijk. In onze winkel vind je vier totaal verschillende stijlen die helemaal door ons eigen team zijn samengesteld. 

Een harmonie van materialen en kleuren uit de natuur.

Een harmonie van materialen en kleuren uit de natuur.

bekijk de andere werelden

het laatste nieuws

Creëer jouw ideale interieur in onze Soul Wall studio.

In onze Soul Wall studio creëer je jouw ideale interieur door jezelf te leren kennen. Aan de hand van verschillende vragen ontdekken we samen welke materialen, stijlen en kleuren jouw aanspreken en maken we dit zichtbaar op de Soul Wall. Een samenstelling van jouw behoeftes en smaak maken wie jij bent. De Soul Wall levert een compleet plaatje waarmee we jou inspireren en je het ‘wauw’ effect willen laten beleven.