Ardesch Interiors is dé Painting the Past specialist voor de regio Dalfsen, Zwolle en Ommen


Plan afspraak

Ardesch Interiors is de erkende interieurspecialist voor Painting the Past voor de regio Dalfsen, Zwolle en Ommen. Ardesch Interiors biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentatie van Painting the Past verven, maar heeft ook gediplomeerde stylisten in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal als u op zoek bent naar verf.

Kiest u voor wanddecoratie van Painting the Past, dan kiest u voor exclusiviteit,kwaliteit en design. Wij nemen uw bewuste keuze voor Painting the Past graag serieus. Daarom adviseren we u een bezoek aan onze woonwinkel of een afspraak te maken,zodat we samen kunnen kijken naar de vele mogelijkheden.

Plan afspraak

Nieuwe verf van Painting the Past? Er valt heel wat te kiezen bij Ardesch Interiors

 • Een bijzonder matte look

  Door de grote hoeveelheden kalk en krijt in de verf geeft deze een mat uiterlijk. Dat niet alleen, het geeft de verf een prachtige structuur. Meer fan van glans? Painting the Past levert ook zijdeglans lakken.

 • Afwasbare krijtverf

  Verandert de stijl in uw interieur nog wel eens? Dat is geen probleem. Afhankelijk van de ondergrond die geschilderd is, is de verf gemakkelijk te verwijderen! Al helemaal met de nieuwe Remover van Painting the Past.

 • Zachte kleuren

  Met de kleuren uit het assortiment van Painting the Past creëert u gemakkelijk een romantische sfeer in uw interieur. De kleurkaarten zijn allemaal zacht, maar zeker niet saai. Er is genoeg keuze uit verschillende kleuren en tinten!

 •  
  Gebaseerd op reizen

  Engeland

  De kleuren uit het kleurenpalet zijn gebaseerd op de reizennaar Engeland. Kastelen, landhuizen en oude boerderijen zorgden voorinspiratie.

   
 •  
  Stijl, sfeer en beleving

  Kleurkaarten

  De kleuren van Painting the Past worden uitgebracht op handgeschilderde kleurkaarten die ieder een eigen stijl, sfeer en beleving uitstralen.

   

Laat u inspireren in onze woonwinkel

Samen met 58 andere Binnenhuisadviseurs is Ardesch Interiors de grootste interieurspecialist van Nederland. Ardesch Interiors biedt daarom de meest uitgebreide collectie op het gebied van verf. Kom naar onze showroom en profiteer van ons gratis interieuradvies.

Wij nemen graag alle tijd om u te adviseren

Wij begrijpen dat het kiezen van de juiste verf lastig kan zijn. Vooral wanneer u keuze heeft uit vele mogelijkheden. Wij delen graag onze kennis en specialiteiten met u, zodat u de beste deal kunt realiseren.

Neem een kijkje in de inspiratie-app

In de inspiratie-app van Ardesch Interiors vindt u een handig hulpmiddel om vanuit huis inspiratie op te doen over uw nieuwe verf. Dit kan door te filteren op verschillende materialen, vertrekken, merken, stijlen of kleuren. Hierdoor kunt u makkelijk uw persoonlijke stijl ontdekken en aan ons laten zien; want hoe beter wij u leren kennen, hoe beter wij u kunnen adviseren.