Spelen met licht,op jouw manier.

Slogan logoDat is een goed idee!

Ik wil graag advies, want ik ben op zoek naar buitenzonwering van Luxaflex®

We nemen op de eerstvolgende openingsdag contact met je op.

De kracht van Luxaflex® Outdoor.

Zon, licht en warmte. Het lijken vanzelfsprekende elementen, geen zaken waar je vaak lang bij stil staat. Toch hebben ze de grootst mogelijke invloed op ons woongenot. Zelfs op hoe we in ons vel zitten. Een goede regeling van licht en warmte geeft je een prettig gevoel en meer comfort. Je kunt zowel binnen als buiten optimaal genieten in jouw eigen stijl.

"Het is heerlijk om met gepassioneerde vakmensen samen te werken die kennis hebben van onze Luxaflex®-producten. Onze producten worden in de winkels uitstekend getoond zodat jij als klant persoonlijk en goed advies krijgt wat het best bij jou past."

Arjan Looij – key accountmanager Luxaflex®

Inspiratieblog.

Doe inspiratie op, lees meer over Luxaflex en bekijk de nieuwste trends voor jouw thuis in onze blogs.

De mooiste collectie zonwering van Luxaflex in de regio Dalfsen, Zwolle en Ommen vind je bij ardesch living & soul, jouw binnenhuisadviseur.

Graag adviseren de interieuradviseurs van ardesch living & soul jou bij het maken van een persoonlijke keuze waar jij echt blij van wordt en bieden zij je de zekerheid van de beste koop. Loop gewoon eens binnen in onze winkel en laat je inspireren, of maak een afspraak zodat we samen alle tijd hebben voor een goed (advies)gesprek.