Sluiten

Lieverdink in de regio Dalfsen, Zwolle en Ommen

Ardesch Interiors is de Lieverdink specialist

Ardesch Interiors is de erkende interieurspecialist voor Parketfabriek Lieverdink voor de regio Dalfsen, Zwolle en Ommen. Ardesch Interiors biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties van Lieverdink, maar heeft ook gediplomeerde stylisten in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal als u op zoek bent naar een parketvloer. Juist omdat er zoveel mogelijk is adviseren wij u een bezoek aan onze woonwinkel of een afspraak te maken.

Nieuwe Lieverdink parketvloer?

Er valt heel wat te kiezen bij Ardesch Interiors

Bekijk de vele mogelijkheden van Lieverdink. Ardesch Interiors biedt u de meest uitgebreide collecties parketvloeren in de regio Dalfsen, Zwolle en Ommen

  • Niets is onmogelijk

    U vraagt, wij draaien. De parketvloeren van Lieverdink zijn in elk formaat, elke kleur en elk legpatroon verkrijgbaar. Een lichte tint die ruimtelijk oogt of juist een donkere tint voor sfeer? Wij van Ardesch Interiors adviseren u hier graag over. Bij ons in de woonwinkel of bij u thuis!

  • Combineer vloer en meubels

    Staat al vast welke meubels op uw vloer komen te staan? Dan is het belangrijk om dit mee te nemen in uw keuze voor de kleur van de vloer. Het is verstandig om te kiezen voor een tint die twee tinten donkerder of lichter is dan uw meubels. Teveel van dezelfde kleur oogt al snel eentonig.

  • Gemoedelijk én innovatief

    De Parketfabriek Lieverdink is een gemoedelijke fabriek die nog ouderwetse normen en waarden hanteert bij de productie van hun parket. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat zij niet zeer bewust bezig zijn met innovatie en productontwikkeling! Lieverdink loopt zelfs voorop in de branche.

Onze adviseur voor Lieverdink parket helpt u graag bij de juiste keuze.

Stefan
interieuradviseur

Adres

Welsummerweg 13
7722 RP Dalfsen

Contact

0529-432866
 

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:30 - 17:30
Woensdag 09:30 - 17:30
Donderdag 09:30 - 17:30
Vrijdag
09:30 - 21:00
Zaterdag 09:30 - 17:00 *
Zondag Gesloten

Elke vrijdag koopavond tot 21:00 uur en ook buiten onze openingstijden op afspraak van maandag tot en met vrijdag.