Sluiten

Eastborn in de regio Dalfsen, Zwolle en Ommen

Ardesch Interiors is de erkende interieurspecialist voor Eastborn voor de regio Dalfsen, Zwolle en Ommen met o.a. het A-merk Eastborn. Ardesch Interiors biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentaties van Eastborn, maar heeft ook slaapadviseurs in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal als u op zoek bent naar een nieuw Eastborn boxspring, lattenbodem, matras of topdekmatras. Juist omdat er zoveel mogelijk is adviseren wij u een bezoek aan onze woonwinkel of een afspraak te maken. Wij helpen u graag.

Nieuwe Eastborn boxspring, lattenbodem, matras of topper?

Er valt heel wat te kiezen bij Ardesch Interiors

Bekijk de vele mogelijkheden van Eastborn. Ardesch Interiors biedt u de meest uitgebreide collecties van Eastborn in de regio Dalfsen, Zwolle en Ommen

 • Eastborn boxsprings

  Eastborn laat je kiezen uit boxsprings in diverse uitvoeringen: van slanke tot volumineuze modellen en van strakke afwerking tot fijne detaillering. Bij Ardesch kunt u de verschillende boxsprings uitproberen en bewonderen.

 • Eastborn matrassen

  De Feel Fit matrassen van Eastborn hebben Advanced Pocket Technology veren. Tijdens het productieproces wordt de Advanced pocketveer op gepatenteerde wijze elektrothermisch nagehard. Dit zorgt ervoor dat ook na vele jaren intensief gebruik, de Advanced pocketveer steeds weer terugkomt in zijn oorspronkelijke stand.

 • Eastborn lattenbodems

  Door de open structuur zorgen lattenbodems voor een optimale ventilatie en een hygiënisch slaapklimaat. Met een Eastborn boxspring lattenbodem in combinatie met een Feel Fit pocketvering of foammatras ben je zeker van een kwalitatief hoogwaardig slaapsysteem!

 • Eastborn toppers

  Een zogenaamde topdekmatras is letterlijk de ‘finishing touch’ om te komen tot het perfecte slaapsysteem. Een tweepersoons topdekmatras van Eastborn - ca. 7 cm dik - leg je boven op je matras, wat een ongekend aangenaam ligcomfort geeft. De topdekmatras is eenvoudig te keren en te luchten. Dit komt het slaapklimaat ten goede en bovendien de levensduur van je slaapsysteem.

Onze Eastborn adviseur helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

Laura en Bernadette
Interieurstylisten

Adres

Welsummerweg 13
7722 RP Dalfsen

Contact

0529-432866
 

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:30 - 17:30
Woensdag 09:30 - 17:30
Donderdag 09:30 - 17:30
Vrijdag
09:30 - 21:00
Zaterdag 09:30 - 17:00 *
Zondag Gesloten

Elke vrijdag koopavond tot 21:00 uur en ook buiten onze openingstijden op afspraak van maandag tot en met vrijdag.