Coming Lifestyle in de regio Dalfsen, Zwolle en Ommen

Ardesch Interiors is de Coming Lifestyle specialist

Ardesch Interiors is de erkende interieurspecialist voor Coming Lifestyle meubelen voor de regio Dalfsen, Zwolle en Ommen. Ardesch Interiors biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentatie van Coming Lifestyle, maar heeft ook gediplomeerde stylisten in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal als u op zoek bent naar meubels. Kiest u voor Coming Lifestyle, dan kiest u voor eigentijdse kwaliteit en comfort. Wij nemen uw bewuste keuze voor Coming Lifestyle graag serieus. Daarom adviseren we u een bezoek aan onze woonwinkel of een afspraak te maken, zodat we samen kunnen kijken naar de vele mogelijkheden.

Nieuwe meubels van Coming Lifestyle?

Er valt heel wat te kiezen bij Ardesch Interiors

Bekijk de vele mogelijkheden van Coming Lifestyle. Ardesch Interiors biedt u de meest uitgebreide collecties meubels in de regio Dalfsen, Zwolle en Ommen

  • Prachtige meubels ontworpen en geproduceerd in Nederland

    De uitgebreide collectie meubels voor in de woonkamer van Coming Lifestyle wordt ontworpen én geproduceerd in Nederland. De meubels kenmerken zich door de eigentijdse stijl, bijvoorbeeld de bijzetters die gebruikt kunnen worden als extra zitplaats, als borreltafeltje of als leeseilandje.

  • Flexibel in uw interieur

    Coming Lifestyle biedt verschillende banken aan die zeer flexibel zijn in de opstelling. Een hocker die ook gebruikt kan worden als verlengde van de bank voor gezellig bezoek van vrienden en familie bijvoorbeeld. Ook rugkussens kunnen naar eigen smaak bijbesteld worden, het is maar net wat u wilt.

  • Bepaald uw uitstraling

    U bepaalt zelf in welke stof uw meubel wordt uitgevoerd, en dus welke uitstraling deze heeft in uw interieur. Gaat u voor een comfortabele stof of voor klassiek leer? Wij van Ardesch Interiors helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Bij u thuis of bij ons in de...

Onze Coming Lifestyle adviseur helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.