Sluiten

Christian Fischbacher in de regio Dalfsen, Zwolle en Ommen

Ardesch Interiors is de Christian Fischbacher specialist

Ardesch Interiors is de erkende interieurspecialist voor Christian Fischbacher in de regio Dalfsen, Zwolle en Ommen. Ardesch Interiors biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentatie van Christian Fischbacher, maar heeft ook gediplomeerde stylisten én vakkundige stoffeerders in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal als u op zoek bent naar gordijnen. Kiest u voor Christian Fischbacher, dan kiest u voor de uiterste exclusiviteit. Wij nemen uw bewuste keuze voor Christian Fischbacher graag serieus. Daarom adviseren we u een bezoek aan onze woonwinkel of een afspraak te maken, zodat we samen kunnen kijken naar de vele mogelijkheden.

Nieuwe Christian Fischbacher gordijnen?

Er valt heel wat te kiezen bij Ardesch Interiors

Bekijk de vele mogelijkheden van Christian Fischbacher. Ardesch Interiors biedt u de meest uitgebreide collecties gordijnen in de regio Dalfsen, Zwolle en Ommen

  • Alleen het allermooiste

    Vanzelfsprekend stelt iedereen andere eisen aan gordijnen. Wij willen dat elke klant bij Ardesch Interiors zijn of haar gewenste gordijnen kan vinden. De gordijnstoffen van Christian Fischbacher zijn gericht op wie alleen de allermooiste stoffen goed genoeg vindt.

  • Zeer hoogwaardige kwaliteit

    Bij Christian Fischbacher zijn alleen de mooiste zijden kwaliteiten goed genoeg. Bij Ardesch Interiors helpen we u graag de luxueuze uitstraling van dit merk naar uw huis te halen. Natuurlijk verliezen wij de uitmuntende kwaliteit niet uit het oog, waardoor u vele jaren van kunt genieten van uw aankoop.

  • 200 Jaar ervaring

    Al bijna 200 jaar staat Christian Fischbacher synoniem aan excellente kwaliteit. Door deze eeuwenlange ervaring is Christian Fischbacher gespecialiseerd in perfecte vervaardiging van gordijnen in combinatie met de mooiste stoffen.

Onze adviseur voor Christian Fischbacher helpt u graag bij uw keuze.

Laura en Bernadette
Interieurstylisten

Adres

Welsummerweg 13
7722 RP Dalfsen

Contact

0529-432866
 

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:30 - 17:30
Woensdag 09:30 - 17:30
Donderdag 09:30 - 17:30
Vrijdag
09:30 - 21:00
Zaterdag 09:30 - 17:00 *
Zondag Gesloten

Elke vrijdag koopavond tot 21:00 uur en ook buiten onze openingstijden op afspraak van maandag tot en met vrijdag.