Bodilson in de regio Dalfsen, Zwolle en Ommen

Ardesch Interiors is de Bodilson specialist

Ardesch Interiors is de erkende interieurspecialist voor Bodilson in de regio Dalfsen, Zwolle en Ommen. Ardesch Interiors biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentatie van Bodilson design, maar heeft ook gediplomeerde stylisten in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal als u op zoek bent naar meubels of accessoires. Kiest u voor Bodilson, dan kiest u voor exclusiviteit, kwaliteit en design. Wij nemen uw bewuste keuze voor Bodilson graag serieus. Daarom adviseren we u een bezoek aan onze woonwinkel of een afspraak te maken, zodat we samen kunnen kijken naar de vele mogelijkheden.

Nieuwe meubels van Bodilson?

Er valt heel wat te kiezen bij Ardesch Interiors

Bekijk de vele mogelijkheden van Bodilson. Ardesch Interiors biedt u de meest uitgebreide collecties meubels in de regio Dalfsen, Zwolle en Ommen

  • Geen voorspelbare combinaties

    Bodilson houdt niet van voorspelbare combinaties maar mixt graag. Een strakke design hoekbank met een vintage kleed op de vloer en een grote vintage lamp erbij. Accessoires mogen Franse potten en vazen zijn of juist een koeienvel uit Oostenrijk.

  • Niets is standaard

    Elk meubel van Bodilson is uniek. Niets is standaard maar alles heeft zijn eigen karakteristieke eigenschappen. Dat geld voor alle collecties. Van stoere lampen tot gezellige tafeltjes en van bijzondere banken tot knusse kussens.

  • Handgemaakt design

    De vintage stoelen en verlichting van het Nederlandse Bodilson zijn handgemaakt. Hierdoor is elke gewenste combinatie mogelijk. Wij van Ardesch Interiors helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Maak een afspraak voor interieuradvies!

Onze Bodilson adviseur helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.