Woonstijl basic& puur

Natuurlijke materialen zoals hout en linnen en rustige kleuren zoals wit, beige en crème. Dat zijn een paar kenmerken van de woonstijl basic en puur. Het is een goed uitgangspunt voor uw interieur. U kunt deze rustige basis goed combineren met andere woonstijlen, zoals industriële stoelen of een landelijke tafel. Een andere optie is het verder doortrekken van de basic en pure woonstijl met lichte plaids, kussens en tapijt. Wat u ook kiest, het levert in elk geval een heerlijk rustig, licht en warm huis op.

Luxaflex® komt met nieuwe dessins

Een basic en pure woonstijl kunt u goed combineren met de rolgordijnen van Luxaflex®. Sinds kort zijn een aantal nieuwe dessins in de collectie opgenomen. De rolgordijnen, die ook wel Roller Blinds worden genoemd, zijn voorzien van mooie transparante stoffen die een toevoeging zijn aan uw interieur. De raamdecoratie geeft uw interieur een warme uitstraling, houdt ongewenst zonlicht buiten en geeft u de kans het energieverbruik in uw huis te regelen.

Wakker worden van natuurlijk licht

Naast de nieuwe dessins maken deze rolgordijnen gebruik van een nieuw systeem, dat het bedienen van uw raamdecoratie via uw smartphone, tablet of de Pebble™ afstandsbediening mogelijk maakt. Dit wordt PowerView™ Motorisation genoemd. Het is al een tijd mogelijk om uw wasmachine en verwarming op afstand te bedienen en vanaf nu is het ook mogelijk om uw raamdecoratie automatisch te regelen. Dat betekent wakker worden met het zonlicht op uw gezicht, maar ook dat scherp licht tegen wordt gehouden als u thuis aan het werk bent. Met PowerView™ kunt u de exacte stand van uw Luxaflex raamdecoratie instellen. Met één druk op de knop beweegt de raamdecoratie naar de voorgeprogrammeerde positie. Of nog beter: de scenes volgen uw dagelijkse ritme.

Basic & Puur

Deze woonstijl kenmerkt zich door natuurlijke materialen zoals hout, rotan, linnen en wol. Een basic en puur interieur is een interieur zonder poespas, franjes en tierlantijnen en juist heldere vormen en lijnen. In deze woonstijl hebben wit-, grijs- en natureltinten de overhand. Door al deze kleuren naast elkaar te gebruiken, wordt een basic en puur interieur interessant. Eenvoud voert in deze woonstijl de boventoon. Deze woonstijl is bijvoorbeeld geschikt als u kleiner woont of uw huis niet zo licht is. Door de kleuren neutraal te houden, oogt een woning groter en lichter.

Tijd voor wat anders?

We staan voor u klaar om uw wensen te bespreken. Wij zijn dé specialist op het gebied van vloeren, wand- en raambekleding. We helpen bij het maken van de juiste keuzes, bieden 100% maatwerk zodat u echt krijgt wat u wilt en een zorgeloze service. U vindt bij ons alle bekende A-merken en een prachtig en scherp geprijsd huismerk, genaamd NL Label. Loop eens binnen in de winkel en laat u inspireren!