Vakmanschap zó wordtjouw nieuwe vloergelegd!

Heb je bij ons een nieuwe vloer uitgekozen? Of ben je van plan dit te doen? Wanneer je voor een nieuwe vloer kiest denk je natuurlijk na over het uiterlijk van de vloer, de praktische voordelen ervan, maar je moet er ook over nadenken hoe de vloer geplaatst wordt. Ga je dit zelf doen, of laat je het doen? Wij nemen jou graag het werk uit handen. Hoef jij alleen maar het type vloer en de kleur te kiezen – en dat is al ingewikkeld genoeg, maar daar helpen we je ook bij! – doen wij de rest. Hoe we te werk gaan lees je in dit blog.

Verrassend interieuradvies én kleuradvies aan huis

Bij het kiezen van een nieuwe vloer zijn er veel zaken waar je rekening mee moet houden. Natuurlijk kijk je naar wat je mooi vindt, maar wist je dat je er veel verschillende mogelijkheden zijn als je (de uitstraling van) hout op de vloer wilt? Kom langs in de winkel om de verschillende vloeren te bekijken en maak een afspraak voor ons advies aan huis. We komen graag bij je over de vloer om met jou te kijken welke vloer het best past bij jouw woning én woonwensen.

Nauwkeurige meting & inspectie

Heb je de perfecte vloer gevonden? Dan komen we nog eens bij je thuis om alles nauwkeurig op te meten. Naast de meting inspecteren we ook de ondervloer. De staat van de ondervloer is van groot belang om lang te kunnen genieten van je nieuwe vloer. We bekijken of er bijvoorbeeld schimmels zijn en of er sprake is van betonrot op de basisvloer.

Professionele egalisatie

Heel belangrijk voor langdurig plezier van je nieuwe vloer is een goed geëgaliseerde ondervloer. Niets zo vervelend als een nieuwe vloer met oneffenheden! Daarom vinden wij het belangrijk dat de ondervloer goed geëgaliseerd wordt. Deze service bieden wij dan ook altijd als we een nieuwe vloer bij je komen leggen. Zo ben jij er zeker van dat je lang van je nieuwe vloer kunt genieten!

Vakkundig gelegd

Misschien wel de belangrijkste reden waarom je jouw nieuwe vloer door ons wilt laten leggen: je weet zeker dat hij vakkundig gelegd wordt. Want, vloeren leggen is een vak apart. Omdat wij er zeker van zijn dat de vloer goed gelegd is geven we jou 10 jaar garantie op de vloer.

Wil je meer weten over het laten leggen van jouw vloer door onze vakmannen? Maak een afspraak of kom langs in de winkel, dan kunnen we je goed adviseren!