Sfeer creërenmet gordijnen

Na een heerlijke zomer staat de herfst voor de deur. Tijd om het binnen gezellig te maken! Met gordijnen bijvoorbeeld, want dat zijn echte sfeermakers voor je interieur. Wat ons betreft is een huis niet af zonder gordijnen. Gordijnen geven je, als het donker wordt een extra stukje privacy en een fijn gevoel van geborgenheid. Bovendien vormen ze, niet geheel onbelangrijk, een optimale warmte-isolatie. In dit blog inspireren we je graag met de mooiste gordijnen uit onze collectie.

Licht en luchtig

Kies voor luchtige in-betweens om je interieur een open en licht gevoel te geven. Door de semi transparante stof geniet je van een mooie lichtfiltering in de ruimte. In-betweens zijn mooi in combinatie met andere zonwering. Ook erg mooi in combinatie met gordijnen maar ook met raamdecoratie. De luchtige gordijnen geven je interieur sfeer, staan prachtig en zorgen ervoor dat niet iedereen bij je naar binnen kijkt. Daarnaast dragen ook in-betweens bij aan een goede akoestiek in huis, ze dempen het geluid.


Kleurrijk

Door voor een overgordijn in een warme tint te kiezen geef je een ruimte een intieme sfeer. Kies je voor een kleur in combinatie met een dubbele gordijnstof dan creëer je een warme, luxe uitstraling. Stem voor een warme, knusse sfeer de kleur van de gordijnen af op de muren in de kamer. Wil je juist meer dimensie in de ruimte of is de woonkamer heel groot, kies dan voor een contrasterende kleur gordijnen. Hiermee maak je de ruimte knusser en minder groot.

Met print

De nieuwste trends in gordijnenland brengen vooral natuurlijkheid en rust. Dit zie je terug in de kleuren en dessins. In onze collecties vind je veel gordijnstoffen in effen kleuren, in natuurlijke tinten bijvoorbeeld, maar ook met botanische en florale dessins die goed aansluiten bij de trend groen in huis.

Nieuwsgierig naar onze verschillende gordijnstoffen? In de winkel kun je alle stoffen zien en voelen. We bespreken graag met jou de mogelijkheden om je interieur sfeervol te maken met gordijnen. Maak een afspraak!