Papa doet nietsvandaag: de vloerwordt gelegd!

Op zondag 17 juni is het Vaderdag! Tijd om vader in de watten te leggen en een beetje te ontlasten. Je kunt natuurlijk gaan voor een geurtje of een ontbijtje op bed. Maar wat dacht je van ons cadeau idee: de vloer laten leggen. Kan vader lekker het terras op of kunnen jullie samen een dagje weg. En het is voor jezelf natuurlijk ook heel fijn: zit je niet in de zooi en worden de plinten direct geplaatst in plaats van een paar maanden later… Je hoeft alleen maar de kleur en het type vloer uit te zoeken, de rest doen wij. In dit blog vertellen we je graag de voordelen van het laten leggen van je nieuwe vloer!

We nemen alle zorgen uit handen

Een nieuwe vloer in huis zorgt voor een frisse, nieuwe sfeer. Alles moet eruit en je kunt je interieur opnieuw indelen en inrichten. We horen je denken: ja, dat is fijn, maar een nieuwe vloer zorgt ook voor veel gedoe! Waar begin ik en hoe gaan we dat doen? Alles het huis uit? Dat is precies de eerste reden om voor onze all-in service te kiezen! Wij nemen je alle zorgen uit handen, zeker weten.

We geven je advies

Kom je er niet uit met het kiezen van een type vloer of weet je niet welke kleur het mooist past in jouw interieur? We helpen je graag met het maken van de juiste keuze. Omdat we van mening zijn dat een nieuwe vloer heel wat jaren mee moet gaan vinden we dat je echt zeker moet zijn van je keuze. Daarom komen we graag bij je thuis om te kijken naar de lichtinval in de ruimtes waar je een nieuwe vloer wilt. Ook kijken we naar je woonwensen en interieurstijl en welk soort vloer daar het best bij past. Zo zorgen we ervoor dat je met ons verrassende advies de mooiste vloer kiest!

We zorgen voor een nauwkeurige meting en vakkundige inspectie

Om lang plezier van je nieuwe vloer te hebben is het van belang dat de maten nauwkeurig worden opgemeten. Ook de inspectie van de ondervloer is van groot belang. Tijdens de inspectie wordt bekeken: zijn er schimmels? Is er betonrot op de basisvloer? We nemen dit allemaal voor je mee tijdens de inspectie, waardoor je zeker bent van de beste werking van je nieuwe vloer.

We egaliseren de ondervloer

Een goed geëgaliseerde ondervloer is de perfecte basis voor jouw nieuwe vloer. Niets zo vervelend als een nieuwe vloer met oneffenheden én bij PVC-vloeren, vinyl of marmoleum is dit helemaal belangrijk. Als de ondervloer niet perfect glad is zie je alle oneffenheden! Daarom vinden wij het belangrijk dat een ondervloer goed geëgaliseerd is. Deze service bieden wij dan ook altijd als we een nieuwe vloer komen leggen. Op die manier ben je zeker van langdurig plezier van jouw nieuwe vloer!

We leggen de vloer vakkundig

Misschien wel de belangrijkste reden waarom je het leggen van een vloer aan ons uit handen wil geven: onze vakkundigheid. Onze vakmannen hebben jarenlange ervaring met het leggen van vloeren. Daar kan geen vader tegenop! ;)

We geven je 10 jaar garantie

Naast uitgebreid advies en service krijg je bij Jouw Binnenhuisadviseur ook nog eens uitgebreide garantie: we bieden jou 10 jaar garantie op de vloer die je kiest omdat wij er zeker van zijn dat, door onze service, jij lang plezier zult hebben van je nieuwe vloer.

Nieuwsgierig hoe je vader kunt verrassen? Met persoonlijk interieuradvies bij jou thuis of bij ons in de winkel informeren we je graag over de mogelijkheden. Zo komen we samen tot een mooi eindresultaat waar het hele gezin blij van wordt!