Onderhoudsvriendelijkevloeren

Oké, we geven toe: het kiezen van een nieuwe vloer is een leuke, maar best lastige klus. Er is zoveel keus en er is wat fantasie voor nodig om te bedenken hoe een vloer straks bij u thuis zal staan. Als u dan eindelijk uw droomvloer heeft gevonden, wilt u daar natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. Krassen, of nog erger vlekken, zien we liever niet. Gelukkig zijn al onze vloeren onderhoudsvriendelijk en kunnen ze tegen een stootje.

PVC-vloer

Een harde vinylvloer die zeer sterk, krasvast, waterafstotend en onderhoudsvriendelijk is. Op een PVC-vloer kan echt worden geleefd door de slijtvaste toplaag. Door de sterke en harde toplaag slijten deze vloeren minder snel dan andere vloeren. Laat u goed adviseren en profiteer vervolgens jarenlang van een duurzame vloer. Schoonmaken doet u met een stofzuiger of een emmertje water en dan is een PVC-vloer binnen een mum van tijd weer helemaal spik en span.

Linoleum

Al onze linoleum vloeren zijn voorzien van Topshield2, een dubbele UV-geharde toplaag. Deze garandeert dat uw vloer zijn hele leven in optimale staat blijft met de laagste levensduurkosten. Het is niet voor niets dat deze vloeren ook vaak worden gebruikt in openbare gebouwen, omdat ze intensief worden gebruikt en tegen een stootje kunnen. De vloer moet regelmatig stof- en vlekvrij worden gemaakt met stofzuiger (en eventueel een stofwisser) en af en toe worden gereinigd met een vochtige dweil (niet te nat!). Maak daarna droog met een doek.

Laminaat

Er is bijna geen vloer die makkelijker schoon te maken is dan deze vloer. Het materiaal neemt geen vuil op en daardoor hecht viezigheid bijna niet aan de vloer. Een laminaatvloer is zeer goed bestand tegen stoten, krassen, vlekken en zonlicht. Op een laminaatvloer kan echt worden geleefd door de zeer slijtvaste toplaag. Even snel met de stofzuiger er overheen en een laminaatvloer is in een mum van tijd weer helemaal schoon. U kunt ook een stofwisser of een vochtige doek gebruiken.

Novilon

Alle Novilon vloeren zijn voorzien van Noviclean, waardoor vuil minder makkelijk hecht. De gepatenteerde Diamond Seal toplaag beschermt uw vloer tegen slijtage en is bestand tegen bijvoorbeeld intensief gebruik door skateboards of kinderfietsen, maar ook water, koffie en wijn. Gekleurde vloeistoffen kunt u het beste direct verwijderen, omdat sommige kleurstoffen erg agressief zijn. Stofwissen en stofzuigen zijn voldoende om Novilon schoon te houden.

Nieuw vloer?

We zijn de grootste vloerenspecialist in uw regio met een zeer grote collectie van bekende merken en een voordelig eigen NL Label. We bieden niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentatie van Marmoleum en Novilon, laminaat, PVC, linoleum en vinyl, maar hebben ook gediplomeerde stylisten en vakkundige stoffeerders in huis die u helpen bij uw zoektocht naar een nieuwe vloer. Juist omdat er zoveel mogelijk is, adviseren wij u een bezoek aan onze winkel of een afspraak te maken met één van onze stylisten.

Op zoek naar het perfecte tapijt?

We werken met de beste merken zoals Desso, Parade en Bonaparte, Van Besouw, Jabo en uiteraard beschikken we ook over een collectie kant-en-klare karpetten van onder andere ons huismerk NL Label. De meeste karpetten bestaan uit 100% wol en worden met de hand gemaakt. Juist omdat er zoveel mogelijk is adviseren wij u een bezoek aan onze winkel of een afspraak te maken met een van onze stylisten. Zij staan voor u klaar om u van advies te voorzien en denken met u mee.