Dit is er tedoen in de oktoberWoonmaand 2018

Oktober wordt ook wel de woonmaand genoemd. Het is voor veel mensen het moment om met hun interieur aan de slag te gaan. De dagen worden korter en we brengen meer tijd in huis door. Tijd om het binnen gezellig te maken! In deze maand zijn er veel beurzen en events om inspiratie op te doen. De leukste woonevenementen zetten we voor je op een rijtje!

vtwonen & designbeurs

wat? De vt wonen&design beurs brengt ieder jaar, bij de start van het woonseizoen, heel veel wooninformatie en inspiratie onder één dak. De mooiste merken, beste experts, nieuwste designs en meest verrassende ontwerpen. Daarnaast zijn toonaangevende interieurbladen zoals vtwonen, Ariadne at Home en Wonen Landelijke Stijl aanwezig met hun inspiratiehuizen. Jasno Shutters (Hal 11, stand 11-004) presenteert op de beurs hun nieuwste producten op het gebied van raamdecoratie en leverancier Forbo Flooring (Hal 12, stand 12-006) vind je op de beurs met onder meer hun duurzame Novilon en marmoleum vloeren.
wanneer? 2 t/m 7 oktober
waar? RAI Amsterdam
meer informatie: www.vtwonen.nl/wonen-design-beurs

Dutch Design Week

wat? Negen dagen lang staat Eindhoven in het teken van Dutch Design. Meer dan 2500 ontwerpers presenteren hun werk en concepten verspreid door de stad. Dompel jezelf onder in de wereld van topontwerper Piet Hein Eek, loop rond op het voormalige Philips terrein Strijp-S of bekijk het afstudeerwerk van de studenten aan de Design Academy.
wanneer?
20 t/m 28 oktober
waar?
Eindhoven
meer informatie:
www.ddw.nl

Jouw woonbeurs

wat? Geen zin om op pad te gaan? De hele oktober woonmaand is het bij Jouw binnenhuisadviseur jouw woonbeurs! Onze adviseurs staan voor je klaar om jou te voorzien van antwoord op al je woonvragen! Maak nu een afspraak voor een gratis interieuradvies.
Of je nu op zoek bent naar een nieuwe vloer, toe bent een frisse wind door je interieur, of een oplossing wilt voor dat draai-kiepraam op de slaapkamer, bij Jouw binnenhuisadviseur ben je aan het goede adres. Wij bieden jou een luisterend oor zodat we je kunnen voorzien van een inspirerend advies, passend bij jouw woonwensen. Ons advies is altijd inclusief kleurenadvies, productadvies en een stalenpresentatie en kan desgewenst worden uitgebreid met een advies bij jou thuis, het maken van een (2D/3D)schets of moodboard. Aan jou de keuze! We adviseren je graag zodat jij met zekerheid de juiste keuze kunt maken voor je interieur.
wanneer?
de hele maand oktober, maar eigenlijk altijd!
waar?
bij Jouw binnenhuisadviseur