Nieuw: Novilonvtwonen vloeren

Of u nu op zoek bent naar een stoere betonvloer, een vloer met een robuuste en warme houtlook of een vloer met een onderscheidend legpatroon, de nieuwe Novilon vtwonen collectie heeft het allemaal. Wat vooral opvalt, zijn de extra lange planken met een authentieke uitstraling. Laat u inspireren!

Wat is Novilon?

Novilon is een merknaam van Forbo. Het is verkrijgbaar als kamerbreed vinyl, maar ook in PVC-stroken of tegels. Novilon kunt u het beste omschrijven als verend vinyl of vinylvloerbedekking. Een aantal voordelen van deze kunststof vloeren: slijtvast, makkelijk in onderhoud, licht verend, geluiddempend en geschikt voor vloerverwarming. Water, modder of ander vuil haalt u er gemakkelijk vanaf met een doekje. Qua uitstraling zijn de vloeren niet van een echte houten of betonnen vloer te onderscheiden door hun matte en natuurlijke uiterlijk.

Novilon vtwonen met houtlook

De nieuwe Novilon vtwonen vloeren hebben namen als Chocolade, Salmiak, Noga en Toffee. Dat belooft wat! De vloeren lijken levensecht doordat het reliëf de tekening van het hout volgt. Als u een noest ziet, voelt u ‘m ook. Doordat er geen kopse naden te zien zijn, lijkt het alsof er geen einde aan de plank komt.

Subtiele planken

Naast de robuuste vloeren biedt de collectie ook twee wat meer subtiele planken. U kunt kiezen uit licht- en donkergrijs en de voelbare v-groef geeft deze vloer een elegante uitstraling. Ook deze planken lijken extra lang door het ontbreken van kopse naden. Een effect dat alleen met Novilon gecreëerd kan worden, doordat de vloer geleverd wordt in banen van 2 of 4 meter breed, met een lengte tot maar liefst 30 meter.

Opvallend legpatroon

Wilt u een statement maken, kies dan voor de Novilon vtwonen vloer gelegd in een Hongaarse punt. Dit legpatroon wordt wel eens verward met een visgraatvloer. Er is wel degelijk een verschil: bij de visgraatvloer worden de vloerdelen onder een hoek van 90 graden gelegd en ligt de kopse zijde van de bovenkant haaks tegen de lange zijde van de naastgelegen plank. Bij de Hongaarse punt liggen de delen van de vloer onder een hoek van 45 of 60 graden en sluit het bovenste gedeelte van de planken bij elkaar aan. Hierdoor ontstaat de zogenaamde ‘sergeantstreep’. Deze Novilon vtwonen vloer is verkrijgbaar in wit en grijs eiken en staat prachtig in de woonstijl Modern&Design of Stijlvol&Klassiek.

Novilon vtwonen betonvloeren

Naast de houten motieven, mogen in de Novilon vtwonen collectie de betonvloeren niet ontbreken. De nieuwe collectie omvat twee verschillende betondessins in acht kleuren: vijf kleuren zorgen voor een neutrale en stoere betonvloer en drie metaalachtige tinten geven de vloer een haast aaibare uitstraling. Dat aaibare wordt gecreëerd door een unieke print die over het betondessin heen ligt.

De voordelen van Novilon

Alle Novilon vtwonen vloeren worden geleverd met een extra dikke toplaag van 0,5 mm en daardoor is deze vloer ijzersterk en zelfs geschikt voor licht projectmatig gebruik. Novilon vtwonen vloeren worden kamerbreed geleverd en kunnen tot veertig vierkante meter los gelegd worden. Hierdoor is het prettig installeren en wordt het aantal naden geminimaliseerd. De nieuwe collectie is ideaal in combinatie met vloerverwarming.

Toe aan een nieuwe vloer?

De Novilon vtwonen collectie is binnenkort bij ons verkrijgbaar. Wij leveren een totaalpakket en regelen alles van het inmeten tot het leggen. We kunnen u zelfs helpen om uw huis leeg te maken en slaan uw meubilair voor u op. Wilt u graag wat meer informatie over de Novilon vtwonen collectie? Wij staan voor u klaar om uw wensen te bespreken. Vragen? Stel ze gerust hieronder.