De nieuwecollectie Silhouette®Shades

Het biedt privacy, een natuurlijke (en romantische) lichtinval én is verkrijgbaar met de nieuwste smarthome-oplossing: PowerView® Motarisation. Dit zijn eigenschappen van de nieuwe collectie Silhouette® Shades van Luxaflex®. Deze collectie bestaat uit twee transparante stoffen waartussen stoffen lamellen 'zweven'. Hierdoor hebben ze van veraf een strakke uitstraling, maar van dichtbij geven ze een warm en stijlvol effect. Tegelijkertijd zorgen de transparante stoffen voor optimale privacy. Je kijkt wel naar buiten, maar niemand kijkt naar binnen.

Nieuwe stoffen en structuren

In de nieuwe collectie vind je ruim 30 nieuwe kleuren en verschillende structuurstoffen. Een hele reeks met verfijnde en trendy kleuren.

Iedere stof heeft zijn unieke uitstraling. Je hebt de keuze uit nieuwe zijdelooks en subtiel linnen. Alle stoffen zijn ontworpen om subtiel gefilterd licht te creëren.

4 Verschillende bedieningssystemen

Luxaflex® biedt verschillende bedieningssystemen; voor ieder wat wils. De standaard koorden zijn een optie, maar er zijn ook nog 3 andere slimme oplossingen:

  • Luxaflex® Smartcord® is een intrekbaar koordmechanisme waardoor het koord niet op de vensterbank hoeft te liggen. Kindvriendelijk dus! Voor meer informatie over kindvriendelijke raamdecoratie kun je ons blog lezen over kindvriendelijke bediening van je raamdecoratie.
  • Er is ook een koordloze oplossing die de Silhouette® Shades makkelijker te bedienen maakt én veilig voor kinderen en huisdieren is. Dit is de LiteRise® bediening. Met deze handgreep kun je de shades eenvoudig omhoog en omlaag bewegen én kantelen..
  • Tot slot is er de smarthome-oplossing PowerView® Motarisation waarmee je de raamdecoratie afstemt op jouw voorkeur of hij zich automatisch afstemt op ieder moment van de dag. Dit allemaal met behulp van de PowerView® app of met de afstandsbediening. Gebruik je de app dan bedien je de Silhouette® Shades zelfs vanaf waar je maar wil, wanneer je maar wil.

Sunscreen en isolatie

Naast het design biedt de nieuwe collectie van Silhouette® Shades ook functionele voordelen. De dubbele lagen van de Shades hebben een isolerende werking die ervoor zorgen dat de warmte buiten wordt gehouden in de zomer en juist weer binnen in de winter.

Daarnaast hebben de sunscreen-varianten een halfdoorzichtige stof die 25% meer warmte tegenhoudt in geopende stand. Tevens zorgt dit voor een rustigere lichtinval en geeft het wel 99% bescherming tegen UV-straling.

Benieuwd wat de Silhouette® Shades in jouw interieur kunnen doen? Maak een afspraak en wij komen bij je thuis voor advies, inmeten en zelfs het plaatsen van je raamdecoratie.Meer inspiratie? Bezoek onze Pinterest.