Moodboard vande maandmaart

In samenwerking met Kobe introduceren wij maandelijks een ‘Moodboard van de maand’. In maart wordt de Denim Drift trend verwerkt in het moodboard, ‘with a pop of pink’. Een vrolijk lentegevoel wordt gecreëerd door de mix van roze met de blauwtinten. Daarnaast is er door het gebruik van aardetinten ook alle ruimte voor wat natuurlijke materialen en planten. Zo is er ook ruimte voor de Urban Jungle trend in dit moodboard.

Het kleurenpalet

De hoofdrol in dit moodboard wordt gespeeld door verschillende denim tinten. Dit kunnen wat sobere tinten zijn die goed matchen met planten in het interieur, maar dit kunnen ook meer lichte en frisse tinten zijn. Voor het echte lentegevoel wordt er aan de blauwtinten ‘a pop of pink’ toegevoegd. Deze kleur kan terugkomen in het interieur door middel van een statement in de vorm van een bank, maar ook zeker door accessoires als een vrolijk plaid, kussentjes, kaarsen en fotolijstjes.

Stylingtips

  • Met het kleurenpalet uit dit moodboard zijn verschillende sferen in uw interieur te creëren, van retro tot surfstyle tot klassiek. Laat uw keuze hiervoor bij de basis beginnen en meng daarna het moodboard in uw interieur.
  • De Urban Jungle trend kan perfect worden gecombineerd in een interieur gebaseerd op dit moodboard. Het groen van planten is een mooie tegenhanger bij het roze en sluiten mooi aan bij de grijsblauwe denim tinten.
  • Gaat u voor een echt vrolijk geheel dan is dit moodboard een goede basis. Voeg met accessoires en voorjaarsbloeiers nog meer kleur toe.
  • Houdt u het liever rustig? Dat hoeft geen probleem te zijn. De basis kan rustig gehouden worden met grijs- en blauwtinten in combinatie met natuurlijke materialen. Zo heeft u helemaal zelf in de hand hoe ver u gaat met de ‘pop of pink’. Oudroze kan een goede keuze zijn.
  • Door natuurlijke materialen te gebruiken komt dit moodboard optimaal tot zijn recht. Kies voor accessoires van hout en wol als tegenhanger van de frisse kleuren.
  • Gratis interieuradvies

    Wilt u thuis aan de slag met de kleuren uit dit palet? Wij kijken graag met u mee en helpen met het maken van de juiste kleur- of stofkeuze. Wij adviseren u graag in de winkel of maak een afspraak voor gratis interieuradvies.

    Meer wooninspiratie? Volg ons op Pinterest.