Moodboard vande maandjanuari: Senses

We beginnen het nieuwe jaar met een look geïnspireerd door de nieuwe collectie van Kobe genaamd SENSES. De ‘eyecatcher’ van deze look is de kamerhoge Vibes, gecombineerd met natuurlijke materialen en texturen die onze zintuigen prikkelen. Het verrijken van jezelf door positieve invloeden van de natuur is het thema dat is gekozen voor deze maand.

Het kleurenpalet van dit moodboard

Deze maand staan natuurlijke kleuren, gecombineerd met rijke blauwe en zachte grijze tinten, centraal. Het blauw is perfect te combineren met grijze tinten op de muur en de vloer. De kleuren worden voorzien van extra diepte in de textuur door bijkomende materialen. Het witte contrast, zichtbaar in de patronen, de muur en accessoires voegen wat licht toe aan het geheel. De denimkleurige Arezzo op de bank versterkt de natuurlijk balans van het kleurenpalet.

Deze stijl bij jou thuis? Bekijk onze tips!

  • Wil je een rustgevende sfeer in huis? Combineer dan zachte kleuren grijs met het intense inktblauw. Door het gebruik van natuurlijke kleuren creëer je een ontspannen en gezellige uitstraling. De Odile heeft prachtige kleuren grijs en blauw voor deze look.
  • Heb je een onafgewerkte muur in huis? Dit kan de perfecte achtergrond vormen voor je decoratie. Kies voor een mooie wandbekleding zoals de Heritage wood van Kobe’s Koroseal collectie met een rustieke, houten look. De Florentine, met zijn ruwe linnen look, is hier ook geschikt voor!
  • Ben je op zoek naar isolerende producten die ook sfeerverhogend zijn? Kijk dan eens naar linnenstoffen of gemixte linnenstoffen. Heb je een liefde voor linnenstoffen en stoffen met een linnenlook, kies dan kamerhoge stoffen zoals de Levanto, Pesaro, Mandrage, Breakline en de Chunga een goede aanrader.
  • Natuurlijke kleuren en meubelstoffen met structuur zoals Arezzo, Feel en Tactile zijn de ‘must haves’ van 2018 op het gebied van meubelstoffen. Deze zijn makkelijk te combineren met de rijke kleuren van de Volterra en Bufera.
  • Als laatste kun je ook kiezen voor mooie plaids en karpetten met textuur! Hiermee kun je jouw interieur nog meer stijl meegeven. En zoek je nog mooie accessoires? Binnen dit moodboard houden we de accessoires graag natuurlijk. Kies bijvoorbeeld voor producten van klei, hout en steen.

Meer inspiratie opdoen vanaf de bank? Maak een moodboard met onze inspiratie-app en laat je verleiden door de mooiste beelden.