Moodboard vande maanddecember: Metallics

Deze maand gebruiken we de glamoureuze metallic tinten in het moodboard van de maand van Kobe. De interactie tussen licht en metallic texturen zorgen voor een mooie en warme sfeer in de kamer. Metaalachtige tinten vormen ieder jaar een belangrijk onderdeel in de interieurtrends. Je kunt ze steeds in verschillende vormen en stijlen terugvinden, de metallics voegen echt iets toe aan je interieur. Van de warme tinten, zoals goud en koper, tot de meer eigentijdse metalen, zoals staal en nikkel; ze zijn allemaal even populair.

Metallic inspiratie

Dit moodboard van de maand legt de nadruk op een intieme gezelligheid in een elegante sfeer, die ontstaat uit de gouden en koperen tinten. De inspiratie voor deze look is ook uit de feestmaand december gehaald, waar licht en een weelderig decor centraal staan.

Kleurenpalet met warme kleuren

We hebben met deze look gekozen voor warme tinten. Gouden en geelkoperen metalen zorgen op een subtiele manier voor een warme look met een eigentijdse flair. De combinatie van metallic, velours en bijvoorbeeld het warme bordeaux zorgen voor een verfijnde elegantie. Deze kleuren versterken elkaar, wat resulteert in een voelbare warme gloed. Minimalistische en geometrische vormen houden het geheel strak en simpel, maar tegelijk ook chique. Het moodboard geeft meerdere ideeën voor het verkrijgen van een soortgelijke look wanneer je deze twee sterke kleurtonen wilt gebruiken.

Stylingtips:

• Kamerhoge stoffen passen perfect in deze stijl. Verduisterend of als vitrage? Dat maakt niet uit. Van dik velours tot doorzichtig metallic.
• Durf goud en geelkoper te gebruiken! Wanneer je dit op de juiste manier combineert zorgt het voor een chique geheel.
• Wil je de metaaltinten niet laten overheersen? Combineer ze dan met rustige aardetinten.
• Toch nog een beetje eng om de metallics te gebruiken? Ga dan voor accessoires als kussens, vazen of potten.

Meer inspiratie opdoen vanaf de bank? Maak een moodboard met onze inspiratie-app en laat je verleiden door de mooiste beelden.