Moodboard van demaand december: hetis bijna kerstmis!

De feestmaand december is de inspiratiebron voor dit moodboard. Een warme, gezellige look met een feestelijke twist in een stijlvolle en chique setting. De zware stoffen en warme kleuren in deze look creëren een verwelkomende en feestelijke sfeer waarin iedereen zich thuis voelt. Laat je inspireren door het moodboard van december.

Kleurenpalet van dit moodboard

De combinatie van warme kleurtinten zoals brons, aubergine en grijs wordt opgefrist door de kussens in verschillende koraaltinten. Deze kleuren zorgen voor een feestelijke sfeer, die past bij de maand december.

Met deze stylingtips haal je de feestelijke look in huis

  • Geef je interieur sfeer door warme, feestelijke kleuren toe te voegen in de vorm van een plaid, stel kussens en andere accessoires.
  • Glanzende metaalkleurtinten zoals goud, brons en koper werken perfect in deze look. Voeg deze tinten toe in de vorm van accessoires als vazen, spiegels, lijsten, kandelaars enzovoort…
  • Feestelijke glans kun je ook terug laten komen in gordijnen. In onze collectie vind je verschillende effen gordijnstoffen in warme kleurtinten en metallic uitstraling, maar ook diverse gedessineerde (velours)stoffen met metaalaccenten voor een klassiek en chique accent in je interieur
  • Veloursstoffen zijn perfect om warmte toe te voegen aan je interieur, kies voor kussens of gordijnen met in deze zware chique stof voor een feestelijke look!

Meer inspiratie opdoen vanaf de bank? Maak een moodboard met onze inspiratie-app. Wil je liever persoonlijk stylingadvies? Maak dan een afspraak in de winkel!