De drie meestgelezen blogs vanmaart

Elke maand voorzien we jou van inspirerende blogs met een breed aanbod aan onderwerpen! Maar, we kunnen het ons ook voorstellen dat je niet altijd al onze blogs leest omdat je er niet aan te bent gekomen of omdat je de blog niet hebt voorbij zien komen. Daarom zetten we in deze blog de drie meest gelezen blogs van de maand maart voor jou op een rijtje. Gewoon, om er voor te zorgen dat je niks mist! Lees snel verder en bekijk wat de maand maart jou heeft geboden aan inspiratie!

Drie veel voorkomende vragen over het interieur: wat horen we het meest?

De meest gelezen blog van de maand maart ging over de meest gestelde vragen over het interieur. Dagelijks komen wij in aanraking met interieurvragen. De een nog specifieker dan de ander, maar altijd met een diepere laag, namelijk met de behoefte om advies te krijgen en de behoefte om op professionele manier verrast te worden door de mogelijkheden. We hebben in deze blog de drie meest gehoorde vragen voor je op een rijtje gezet!

Drie veel voorkomende vragen over het interieur: wat horen we het meest?

Welke raamdecoratie plaats je in de badkamer?

Raamdecoratie plaats je letterlijk overal in huis. De badkamer is echter een ruimte met speciale vragen en wensen. Want naast dat de badkamer vaak een andere stijl heeft dan de rest van je huis, is het ook een ruimte waar veel meer vocht ontstaat dan in andere ruimtes. Welke raamdecoratie is het meest geschikt voor jouw badkamer? We hebben het begin maart voor je op een rij gezet!

Welke raamdecoratie plaats je in de badkamer?

Alles wat je wilt weten over PVC

PVC-vloeren zijn nog altijd immens populair. Dat bleek ook deze maand weer in hoe vaak jullie de blog over PVC hebben gelezen! Waar moet je vooral op letten bij de aanschaf van een nieuwe PVC-vloer? En wat voor vloer kies je dan eigenlijk? In deze blog hebben we de belangrijkste onderdelen voor je op een rijtje gezet!

Alles wat je wilt weten over PVC

Jouw binnenhuisadviseur streeft er altijd naar om de leukste onderwerpen en de meest interessante nieuwtjes met je te bespreken. Wil je graag nog meer inspiratie opdoen vanaf de bank? Maak een moodboard met onze inspiratie-app en laat je verleiden door de mooiste beelden!