De drie meestgelezen blogs vanjanuari 2018

Elke maand voorzien we jou van inspirerende blogs met een breed aanbod aan onderwerpen! Maar, we kunnen het ons ook voorstellen dat je niet altijd al onze blogs leest omdat je er niet aan te bent gekomen of omdat je de blog niet hebt voorbij zien komen. Daarom zetten we in deze blog de drie meest gelezen blogs van de maand januari voor jou op een rijtje. Gewoon, om er voor te zorgen dat je niks mist! Lees snel verder en bekijk wat de maand januari jou heeft geboden aan inspiratie!

Een frisse wind door je woonkamer

We schreven er aan het begin van januari over; alles over het herinrichten van je woonkamer! Het inrichten van een woonkamer is hartstikke leuk, maar stiekem toch ook wel lastig. En daarom kun je het beste beginnen met een voorjaarsschoonmaak. In deze blog lees je alles over tips en inspiratie om een frisse wind door de woonkamer te laten waaien.

Een frisse wind door de woonkamer

Raamdecoratie voor elke woonruimte

Halverwege januari schreven we over de impact van de juiste raamdecoratie op je interieur. Heb je al eens nagedacht over of je het juiste product voor de ramen hebt hangen? Vraag jezelf per ruimte in huis af wat je wensen zijn en stem vervolgens daar je raamdecoratie op af! In deze blog nemen we je mee door alle ruimtes in huis en kijken wat de voordelen van raamdecoratie hier kunnen zijn.

Raamdecoratie voor elke woonruimte

Nieuw jaar, nieuwe trends!

Op de eerste dag van januari vertelden we je alles over de trends voor het nieuwe jaar. Een deel van de trends van 2017 lopen gewoon door, maar er zijn ook nieuwe trends! Laat ons je meenemen in de trends voor 2018, zodat jij dit jaar helemaal up-to-date bent!

Nieuw jaar, nieuwe trends!

Jouw binnenhuisadviseur streeft er altijd naar om de leukste onderwerpen en de meest interessante nieuwtjes met je te bespreken. Wil je graag nog meer inspiratie opdoen vanaf de bank? Maak een moodboard met onze inspiratie-app en laat je verleiden door de mooiste beelden!