De drie meestgelezen blogs vanfebruari 2018

Elke maand voorzien we jou van inspirerende blogs met een breed aanbod aan onderwerpen! Maar, we kunnen het ons ook voorstellen dat je niet altijd al onze blogs leest omdat je er niet aan te bent gekomen of omdat je de blog niet hebt voorbij zien komen. Daarom zetten we in deze blog de drie meest gelezen blogs van de maand februari voor jou op een rijtje. Gewoon, om er voor te zorgen dat je niks mist! Lees snel verder en bekijk wat de maand februari jou heeft geboden aan inspiratie!

De beste toevoeging aan jouw interieur: een nieuw vloerkleed

De absolute topper van deze maand was de blog over een nieuw vloerkleed in je interieur. Met een nieuw vloerkleed kies je voor meer sfeer, meer warmte en een prachtige verbinder tussen de rest van je meubelen. Maar, een vloerkleed heeft nog veel meer functies die jouw inrichting tot een perfecte omgeving maken. En kies je voor hoogpolig of laagpolig? Lees snel verder!

De beste toevoeging aan jouw interieur: een nieuw vloerkleed >

Moodboard van de maand februari: de winter door met bordeaux en blauw

Het moodboard van de maand februari brengt je nog meer sfeer in huis dan je op dit moment hebt. Door het gebruik van diepe roze- en paarstinten samen met blauwe kleuren, maak je van jouw interieur de perfecte plek om helemaal tot rust te komen. Lees meer over accessoires en stoffen en laat je verrassen door het effect dat kleur kan hebben op jouw stijl.

Moodboard van de maand februari: de winter door met bordeaux en blauw

Hoe helpt goede raamdecoratie mij aan een betere akoestiek in huis?

Akoestiek in huis is iets wat jullie en wij ook erg belangrijk vinden. Welk product is het beste in huis voor je ramen? En wat doen bijvoorbeeld gordijnen met de akoestiek in huis? Wat zorgt er überhaupt voor dat de akoestiek in huis wordt verbeterd? Wist je bijvoorbeeld dat je met Luxaflex® Duette® Shades ook betere akoestiek in huis kunt realiseren? In deze blog vertellen we je er echt alles over!

Hoe helpt goede raamdecoratie mij aan een betere akoestiek in huis? >

Jouw binnenhuisadviseur streeft er altijd naar om de leukste onderwerpen en de meest interessante nieuwtjes met je te bespreken. Wil je graag nog meer inspiratie opdoen vanaf de bank? Maak een moodboard met onze inspiratie-app en laat je verleiden door de mooiste beelden!