De drie meestgelezen blogs vanaugustus

We voorzien je elke maand van inspirerende blogs met tips voor jouw interieur, maar we kunnen ons voorstellen dat je ze niet altijd leest of voorbij hebt zien komen. Dus, mocht je ze gemist hebben, dan ben je met dit overzicht gelijk weer op de hoogte! Tijd voor een overzicht van de blogs die in augustus het meest gelezen zijn.

Een vloer kiezen, zo doe je dat

De vloer bepaalt voor een groot deel de sfeer in huis. Het is dus niet geheel onbelangrijk om de juiste vloerkeuze te maken. Houd je van strak, ga je voor klassiek of kies je een natuurlijke look? Ontdek welk type vloer bij jou past! We hebben in het blog ‘Een vloer kiezen, zo doe je dat’ vijf vloerstijlen uitgekozen die elk een eigen sfeer neerzetten, welke is jouw favoriet?

Trend: Tropisch behang

Kleurrijke bloemen, exotische planten en prachtige palmen. Je hoeft er geen verre reis voor te maken: met een tropisch behang op de muur is het altijd zomer in huis. In de collectie VIVID van Eijffinger vind je voor elk interieur een mooie print. In dit blog vind je veel inspiratie voor een tropisch interieur: ‘Trend: Tropisch behang’.


De voordelen van kamerhoge gordijnstoffen

Je hebt er misschien wel eens van gehoord: kamerhoge gordijnen. Misschien denk je bij het zien van gordijnen of bij het uitkiezen ervan er niet direct aan, maar de keuze tussen een kamerhoge of kamerbrede gordijnstof is heel belangrijk. We leggen je in dit blog graag uit wat de verschillen zijn en wat je het best kunt kiezen voor jouw interieur: ‘De voordelen van kamerhoge gordijnstoffen’.

Wil je onze tips en inspiratie niet missen? Volg ons dan op Facebook, Instagram of Twitter. Daar laten we weten wanneer er een nieuwe blog online staat én houden we je op de hoogte van onze acties.