Een koel huisdankzij Luxaflex® Silhouette®Shades

Nu de zomer voor de deur staat en we steeds hogere temperaturen krijgen, is goede zonwering geen overbodige luxe. Het zorgt onder meer voor een goede nachtrust, privacy en een aangenaam binnenklimaat. Luxaflex® Silhouette® Shades kunnen fel zonlicht veranderen in zacht en diffuus licht. Daarnaast beschikken de lamellen over nog veel meer unieke eigenschappen.

Warmte werend en mét UV-bescherming

Met Silhouette® Shades kiest u voor zachte stoffen lamellen, die lijken te zweven tussen doorschijnend voile. Hiermee kunt u binnenvallend licht in uw huis subtiel doseren en de mate van privacy bepalen. Silhouette® Shades bieden UV-bescherming, zonder dat ze concessies doen op uw uitzicht. Met de lamellen open wordt een UV-bescherming bereikt tot 88% en als u de lamellen sluit zelfs tot 99%. Dit product brengt de warmte in een ruimte terug met 25%, dankzij de speciale werende stoffen die de zonnestralen reflecteren en dimmen. Handig in de zomer!

Perfect voor elke woonstijl

Zachte wittinten, eigentijdse grijstinten of natuurlijke aardse tonen, ze vormen allemaal een perfecte aanvulling op een klassiek, industrieel, basic, landelijk of modern interieur. Daarnaast zijn de Silhouette® Shades beschikbaar in nog veel meer kleuren en diverse stoffen. De lamellen zijn in verschillende breedtes verkrijgbaar, waaronder 50, 70 en 100 mm. Zo vindt u altijd wat u zoekt!

Met een gerust hart op vakantie

Naast de bekende koordbedieningssystemen zijn Luxaflex® Silhouette® Shades sinds kort leverbaar met een nieuw systeem, dat het bedienen van uw raamdecoratie via uw smartphone, tablet of een speciale afstandsbediening mogelijk maakt. Dit wordt PowerView™ Motorisation genoemd. Vanaf nu kunt u uw raamdecoratie automatisch en op afstand bedienen. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen dat de raamdecoratie in de slaapkamer ’s ochtends om 8 uur automatisch open gaat. Heerlijk wakker worden van de zon! Gaat u binnenkort op vakantie? Door gebruik te maken van raambekleding voorzien van PowerView™ Motorisation simuleert u aanwezigheid. De lamellen gaan dagelijks open en dicht op tijden die u zelf kunt instellen. Zo kunt u met een gerust hart op reis!

Toe aan nieuwe raamdecoratie?

Al onze raamdecoratie wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Zo vaak koopt u tenslotte geen nieuwe Luxaflex® Silhouette® Shades en u wilt er uiteraard vele jaren plezier van hebben. Voor een perfect eindresultaat komen we altijd zelf bij u opmeten, zodat elke kans op een foutje wordt geminimaliseerd en in ieder geval nooit voor uw rekening is. Naast het inmeten kunnen onze vakmensen de raamdecoratie ook voor u monteren. Zo kunt u snel en gemakkelijk genieten van uw nieuwe raamdecoratie.