Vind de juistebalans tussen daglichten privacy

Vanaf zondag gaan we weer over naar de wintertijd. Buiten wordt het vroeg donker en dat betekent dat de aandacht op straat wordt getrokken door wat er bij jou binnen gebeurt. Dit wil je natuurlijk voorkomen zodat je een fijn en geborgen gevoel hebt bij jou thuis.

Raamdecoratie in de winter

Raamdecoratie is op dit moment jouw beste vriend. Het zorgt ervoor dat je geniet van maximale privacy; een fijn gevoel. Aan de andere kant wil je niet het schaarse daglicht dat er is in de winter in de weg staan. Daar moet een middenweg in gevonden worden. Wij zijn expert op het gebied van raamdecoratie en helpen je hier graag bij!

Optimale privacy

Zodra het buiten donker wordt, en jij binnen de lichten aandoet dan wordt je huis een soort etalage. Vanaf buiten wordt dan alles wat er binnen gebeurt uitgelicht. Of je nu kookt, eet met vrienden en familie of op de bank hangt; alles wordt zichtbaar voor de buitenwereld. Dit draagt natuurlijk niet bij aan het veilige gevoel dat je huis moet geven. Geschikte raamdecoratie is in dit geval de oplossing! Of je nu kiest voor jaloezieën, rolgordijnen of shutters, iedere soort raamdecoratie zorgt ervoor dat je controle krijgt over de mate van privacy in huis. Wij helpen je graag bij de zoektocht naar de beste oplossing voor jou en je interieur. Kom bij ons langs of maak een afspraak!

Haal alles uit het daglicht

Natuurlijk geniet je graag van de privacy in huis als het buiten donker is, maar overdag geniet je ook graag van het daglicht! In de wintertijd is dit schaars, dus verspil je liever niets! Ook hiervoor is een geschikte vorm van raamdecoratie. Denk aan de Top-Down / Bottom-Up Duette® Shades van Luxaflex. Dit product plaats je op iedere gewenste plek voor het raam; van beneden naar boven, alleen boven, alleen beneden of in het midden. Hierdoor kan je aan de bovenkant van je raam het daglicht binnen laten vallen, terwijl je toch privacy creëert door het gordijn aan de onderkant van je raam de sluiten.

Op zoek naar een oplossing die de juiste balans biedt tussen privacy en daglicht voor in de wintermaanden? De Binnenhuisadviseurs zijn expert op het gebied van raamdecoratie, dus maak een afspraak en we vinden samen het beste product voor jou en je interieur.