Geen gedoemet draai-kiepramendankzij TruFit™

Ben je in het bezit van draai-kiepramen of ben je van plan deze handige ramen aan te schaffen? Met een raam dat zowel kan draaien als kiepen zou je denken dat goede raambekleding met behoud van de functies van het raam haast onmogelijk is. Met de TruFit™-techniek van Luxaflex® is de oplossing binnen handbereik.

Flexibele raambekleding

Steeds meer mensen kiezen voor flexibele draai-kiepramen. Ze zijn eenvoudig te openen aan de bovenkomt om zo een constante stroom frisse lucht binnen te laten. Daarnaast kunnen de ramen ook volledig naar binnen geopend worden, dit is vooral handig voor het schoonmaken van de ramen! Zo’n flexibel draai- en kiepraam vraagt om flexibele raambekleding. Traditionele raambekleding zit vaak in de weg bij het openen van de ramen. Luxaflex® ontwikkelde daarom een systeem om toch binnenzonwering toe te kunnen passen op draai-kiepramen: TruFit™.

TruFit™: perfect passend

TruFit™ is een profielsysteem dat de raambekleding dicht op het raam plaatst waardoor alle functies van je draai-kiepraam behouden blijven. Na bevestiging van systeem is je raambekleding eenvoudig en snel te bedienen. Ook kun je de raambekleding gemakkelijk uit het profiel klikken wanneer je het raam schoon wilt maken.

Ook handig: het TruFit™-systeem kleeft aan het glas of het raam van het raam waardoor boren overbodig wordt. Wel zo fijn als je net een nieuwbouwhuis of nieuw kozijn hebt. Daarnaast is het TruFit™-systeem ook heel geschikt voor deuren.


In jouw stijl

Luxaflex® heeft een compleet aanbod ontwikkeld speciaal voor draai- en kiepramen. Je kunt kiezen uit rolgordijnen, horizontale jaloezieën, Plissé Shades en Duette® Shades. Voor deze producten kun je kiezen het aanbod van luxe stoffen, materialen en ontwerpen. Zo zit er altijd wel iets bij dat in jouw interieur past. Daarnaast heeft het TruFit™ montagesysteem een strak en elegant design en is verkrijgbaar in zes profielkleuren die je kunt afstemmen op de kleur van je kozijn of de gekozen kleur raambekleding. Zo kun je jouw raambekleding helemaal naar smaak samenstellen in jouw eigen stijl.

Laat je gerust adviseren in de winkel voor de mogelijkheden van TruFit™ voor draai- en kiepramen en de beste en mooiste oplossing voor jouw interieur.