Eijffinger heeftspannende nieuwecollecties

Eijffinger komt met twee nieuwe collecties behang: Reflect en Siroc. U waant zich helemaal in Afrika met de Siroc collectie door de dessins die doen denken aan de Afrikaanse cultuur, door de prints en het kleurgebruik. De Reflect collectie staat bekend om zijn glanzende en weerspiegelende dessins.

Reflect

De Reflect collectie wordt gekenmerkt door glanzende dessins. Het doet denken aan een pauw met al zijn schitterende kleuren, de schubben van exotische visjes, een regenboog bij de waterval en de schittering van het zwembad wanneer u op vakantie bent.

De collectie zit vol weerspiegelingen en luxe dessins in stralende kleuren. Denk aan een chique bladerpatroon, parmantige pauwen en glinsterende schubben die het licht vangen. De kleuren die terugkomen zijn van rijk emerald tot pauwblauw, petrol en turquoise, fonkelend goud, diep amethist en van parelmoer, tot koel zilver. Elke lichtinval creëert een ander effect waardoor Reflect je steeds weer verrast met spannende kleurschakelingen.

Siroc

De Sirocco is de warme wind uit de woestijn en daar is de naam en de collectie op gebaseerd. Op het behang komt u magnifieke landschappen, schitterende kustlijnen, wilde dieren en authentieke dorpen tegen. U waant zich tussen het geroezemoes van de bazaar omringd door het traditionele handwerk, de heldere kleuren en exotische geuren.

Afrikaanse sferen komen steeds terug in de collectie door middel van levendige prints en een scala aan warme, heldere maar juist ook meer ingetogen kleuren. De subtiel glanzende prints staan mooi in contrast met de prints met de uitstraling van een lemen muur. De kleuren die gebruikt worden zijn van mahonie en aubergine tot Mombasa bruin, turquoise, terra en indigo tot Sahara zand, klei en ivoor.

Moodboard

Met onze handige moodboard applicatie kunt u zich laten inspireren en kunt u gemakkelijk in beeld brengen wat u in uw eigen huis voor ogen heeft met de inrichting of de styling. U kunt gemakkelijk een moodboard aanmaken op onze website, deze opslaan, verder uitbreiden en zelfs delen met uw vrienden. Waar wacht u nog op?

Meer wooninspiratie? Volg ons op Pinterest.