De nieuwebehangcollectie Resourcevan Eijffinger

Eijffinger komt dit najaar met een nieuwe behangcollectie met de naam Resource. Met deze bijzondere behangen kan een kille witte wand getransformeerd worden in een stoere verweerde muur met houtnerven of geeft u een saai interieur wat meer pit door een muur te voorzien van een behang met glad gepolijst marmer. Net echt!

Terug naar de basis

De behangcollectie Resource grijpt terug naar pure grondstoffen en vakmanschap. Het kleurenpalet omvat een breed scala aan kleuren en gaat van grafisch zwart-wit naar het grijsblauw van de lucht en matte roze poeders. Maar ook kleuren zoals robuust bruin, subtiel wit en zacht turquoise. Resource gaat terug naar de bron en focust op de schoonheid van authentieke materialen zoals marmer, hout, beton en geoxideerd metaal. Robuuste materialen die een verhaal vertellen en goed passen in de woonstijl Industrieel & Vintage.

Van bamboe tot ruig beton

Behang is een van de gemakkelijkste manieren om een interieur snel een andere uitstraling te geven. De behangen uit de collectie Resource zorgen meteen voor sfeer en warmte, ook al staat er nog geen enkel meubel in een huis. Dat komt door de bijzondere texturen die centraal staan: sprekende houtnerven, ruwe bast van berkenbomen en cipressen, natuurlijk bamboe, ruig beton, grof linnen, geoxideerd metaal en gelooid leer. Daarmee geeft u de muur een robuuste oogopslag die goed past in een industrieel interieur met een rauw randje.

Kent u onze behangservice al?

Heeft u geen zin of tijd om zelf op de ladder te klimmen om te behangen? Onze gediplomeerde stoffeerders hebben een muur binnen mum van tijd strak behangen en zorgen ervoor dat het dessin of patroon netjes doorloopt. Daarnaast meten zij uw wand op, zodat u niet te veel behang bestelt waar u daarna mee blijft zitten. Zo krijgt uw interieur een snelle metamorfose en weer een frisse uitstraling. Meer informatie? Maak voor meer informatie of advies een afspraak met onze stylistes of kom bij ons langs in de winkel.

Credits beeld: alle beelden op deze pagina komen uit de nieuwe behangcollectie Resource van Eijffinger.