Collecties Geonatureen Resourcevan Eijffinger

Laat je inspireren door de behangcollecties van Eijffinger! Wij lichten er twee voor je uit, namelijk Geonature, die knipoogt naar de periode van de art deco met grafische lijnen en gedempte tinten, en collectie Resource die gaat terug naar pure grondstoffen en eerlijk vakmanschap.

Behangcollectie Geonature

De collectie Geonature knipoogt naar de periode van de art deco met grafische lijnen en gedempte tinten. De symmetrie uit de natuur is vertaald naar stoere en subtiele geometrische dessins en de reliëfs zijn subtiel als bladnerven. De wanden krijgen kleuren als wolkenwit, zandgeel, zeegroen en mistig blauw of zwart met een beetje goud. Een natuurlijke metamorfose voor je huis. Deze collectie van Eijffinger past dus perfect in jouw interieur met de trend met natuurlijke materialen.

Zie je het al voor je? Het huis is licht en warm. Natuurlijke materialen zoals kurk vormen een rustige achtergrond voor vintage meubels, zorgvuldig uitgelicht door opvallende lampen. Grote planten met opvallende bladstructuren geven sfeer. Decoratieve vazen zijn gevuld met waaiervormige bloemen en wuivende grassen en open kasten tonen je persoonlijke collectie kunstboeken.

Behangcollectie Resource

Resource gaat terug naar pure grondstoffen en eerlijk vakmanschap. In een scala aan kleuren, van grafisch zwart-wit naar het grijsblauw van de lucht. Maar ook robuust bruin, subtiel blond, natuurlijk groen, matte roze poeders, verweerd goud, zilver en koper, subtiele wittinten en het turquoise van de zee vind je terug in deze collectie. Eigentijdse combinaties van zacht en hard, een metalen streep met teer textiel of levendig hout met stoer beton of staal. Met Resource creëer je de ideale achtergrond voor een eigen industriële stijl in wonen.

Een collectie met unieke patronen en nuances, die alleen maar mooier worden met de tijd. Denk aan gepolijst marmer op een nieuw materiaal, sprekende houtnerven, de ruwe bast van berk en cipres, natuurlijk bamboe, maar ook ruig beton, grof linnen, geoxideerd metaal en gelooid leer, allemaal elementen uit de collectie.


Kan je maar geen genoeg krijgen van wanddecoratie? Nog meer inspiratie op het gebied van wanddecoratie vind je op Pinterest, of stel een moodboard samen met onze inspiratie app.