De besteinterieurtips van2017

Het afgelopen jaar hebben we je weer zo veel mogelijk proberen te voorzien van handige tips, inspiratie en advies op het gebied van vloer, wand en raam. De best gelezen blogs zetten we daarom voor je op een rijtje, om zo een compleet overzicht te creëren met de belangrijkste tips van 2017!

Waar je aan moet denken bij de aanschaf van raamdecoratie

Het uitkiezen van geschikte raamdecoratie voor bij jou thuis is een lastige klus! Daarom hebben wij wat tips voor je op een rijtje gezet waar op moet letten. Zo kom je goed voorbereid in de winkel en kunnen wij je zo goed mogelijk helpen bij het vinden van de perfect match. Denk hierbij vooral aan de functie van de raamdecoratie, de stijl, en het vertrek waar het om gaat.

Je leest de blog hier.

Tips voor het indelen van je huis

Er zijn veel keuzes te maken bij het inrichten van je huis, dat is niet niks! Zo ook dingen waar je misschien nog nooit over na had gedacht. Denk aan het aanbrengen van symmetrie, het optimaal benutten van onmogelijke hoekjes en slim omgaan met licht.

Je leest de blog hier.

Welke vloer past bij jou en je interieur?

Welke woonstijl je favoriet ook is, er is altijd een geschikte vloer. Wij hebben alle woonstijlen op een rijtje gezet, met de vloer die er het beste bij past. Laat je inspireren! Maak een moodboard in onze inspiratie app en ontdek wat jij het mooist vindt.

Je leest de blog hier.

Zo laat u een ruimte groter lijken

Of je nu een groot huis hebt, of juist klein; het is altijd fijn om alles uit de ruimte te halen. Wij helpen je met tips om een ruimte groter te laten lijken. Opruimen, meubels op hoge poten en het gebruiken van spiegels zijn hier voorbeelden van.

Je leest de blog hier.

Behoefte aan meer tips, advies en inspiratie? Kom bij ons langs in de woonwinkel. We helpen je graag bij het vinden van de producten die bij jou en je interieur passen.