Nieuw: behangcollectieGrenada vanEijffinger

Grenada is de nieuwste behangcollectie van Eijffinger. Zelf omschrijft Eijffinger het als volgt: ‘Een collectie als een tropische regenbui op een stralende zonnige dag, vol verfrissende explosies van kleur.’ Eén ding is zeker: met deze collectie, haalt u de zomer in huis. Een voorproefje!

Zomer in huis

De nieuwe behangcollectie Grenada haalt zijn inspiratie uit de natuur en bestaat uit rijke dessins in handgeschilderde waterkleuren. Denk aan: bladeren, ranken, bloemen en geometrische patronen. Mooi! Daarmee past de collectie perfect in deze tijd waarin we botanische invloeden laten terugkomen in ons interieur. Qua kleurenpalet gaat het van zachte tonen zoals grijs, geel en roze naar groen, blauw en rood. Droom even weg en laat met Grenada uw muren in huis tot bloei komen.


Haal de zomer in huis met de vrolijke en kleurrijke dessins uit de nieuwe behangcollectie Grenada van Eijffinger.

Smartpaper vliesbehang

De Grenada behangcollectie is gemaakt van Smartpaper vliesbehang. Smartpaper is zowel kwalitatief als technisch een bijzonder materiaal. Het insmeren van banen behang behoort tot het verleden, want de lijm wordt met een roller op de wand aangebracht. Daardoor is voor Smartpaper behang geen plaktafel meer nodig. Als u na een poosje bent uitgekeken op het behang, kan het Smartpaper vliesbehang zonder beschadigingen van uw muur worden verwijderd. Onze gediplomeerde stoffeerders hebben een muur binnen mum van tijd strak behangen en zorgen ervoor dat het dessin of patroon netjes doorloopt. Daarnaast meten zij uw wand op, zodat u zeker weet dat u voldoende behang besteld.

Redenen om voor behang te kiezen

Behang zorgt voor warmte en sfeer in uw interieur. Het is een gemakkelijke en snelle manier om uw interieur een andere uitstraling te geven. U hoeft niet meteen een hele wand te laten behangen, maar een klein wandje heeft al effect. U kunt zelf kiezen of u voor een uitbundig of meer ingetogen dessin of patroon gaat. Dit is ook afhankelijk van de meubels in de ruimte en hoe u de ruimte gebruikt. Op een slaapkamer is het verstandig om voor een rustig behang te kiezen, terwijl een woonkamer best wat kleur en dessins kan gebruiken. Met de nieuwe behangcollectie Grenada van Eijffinger kunt u alle kanten op en kiest u het behang dat bij u past.

Credits beeld: alle beelden op deze pagina komen uit de nieuwe behangcollectie Grenada van Eijffinger