Allesovershutters

JASNO® Shutters zijn niet alleen prachtig om naar te kijken, maar ook dé oplossing als andere raamdecoratie of gordijnen niet mooi of mogelijk zijn. Ze worden gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen en zijn een duurzaam product. Met shutters kunt u het licht filteren en ze bieden veel privacy. Hieronder leest u meer over shutters.

De shutters van JASNO® zijn leverbaar in drie verschillende types. Dit is het verschil:

Primewood shutters

Shutters met een exclusieve uitstraling gemaakt van FSC® gecertificeerd white teak. Deze duurzame houtsoort is stevig, licht en heeft een subtiele nerfstructuur. Het teakhout heeft een matte zilveren kleur wat voor een zijdeachtige uitstraling zorgt. De white teak die JASNO® gebruikt, is afkomstig van de Solomon eilanden waar de bossen op een verantwoordelijke en duurzame wijze beheerd worden. U kunt kiezen uit verschillende beits- en lakkleuren. JASNO® shutters zijn in vrijwel alle RAL-kleuren leverbaar (tegen een meerprijs). Primewood shutters zijn leverbaar in een lameldikte van 47 mm, 63 mm, 89 mm en 114 mm.

Ecowood shutters

JASNO® Ecowood shutters zijn mooi, duurzaam en een van de voordeligste opties. De lamellen zijn gemaakt van samengeperste houtvezels uit milieuvriendelijk beheerde bossen. Deze shutters zijn leverbaar voor rechte en schuine raamvormen en in de vijf populairste wittinten uit de JASNO® collectie. Ecowood shutters zijn leverbaar in 47 mm, 63 mm en 89 mm brede lamellen.

Ecowood Plus shutters

Ecowood Plus is een aanvulling op de reguliere Ecowood collectie. De lamellen zijn in tegenstelling tot de andere soorten gemaakt van ABS materiaal, een kunststof. Dat heeft als voordeel dat de panelen breder kunnen worden gefabriceerd. Ecowood Plus shutters zijn leverbaar in 18 lakkleuren.

Veel maatwerkopties

JASNO® shutters zitten boordevol technische kunststukjes, die over het algemeen voor de gebruiker verborgen blijven. Denk aan verzonken scharnieren of de technische zijstijl. Juist door deze onzichtbare kwaliteiten zijn de shutters zo mooi en oersterk. Er zijn vier opties voor de montage van shutters en dat zijn: op het kozijn, binnen de muuropening, met een r-frame of op de muur. Welke optie u kiest, hangt af van de beschikbare ruimte in de kozijnopening of het kozijn recht is en de manier waarop het raam of de deur opengaat. Wij kunnen u uitgebreid adviseren en meten alles vakkundig voor u op.

Hoe wilt u de shutters open en dicht maken?

De keuze is aan u:

  • Scharnierende panelen die elk naar één kant wegklappen.
  • Geschakelde panelen die naar één zijde wegklappen.
  • Vouwrail: geschakelde panelen wegvouwen over een rails. Ideaal voor lichte bediening van hoge en brede shutters .
  • Schuifrail: u schuift de shutters voor elkaar over een rails. Ideaal als er weinig ruimte is of bij een kastenwand.
  • 180 graden shutters op een vouwrailsysteem: bij deze optie klappen de panelen 180 graden om.
  • Het paneel met de hand afnemen (het paneel is dan niet scharnierend en kunt u in zijn geheel voor het raam weghalen, bijvoorbeeld om het raam te lappen).

Sfeer met shutters

Het mooie is dat shutters passen in veel woonstijlen; van basic en puur tot landelijk en klassiek. Alle shutters van JASNO® zijn gemaakt van hout en dat zorgt meteen voor warmte en sfeer. Tip: hoe smaller de lamelbreedte, hoe minder lichtinval en inkijk. Grote lamellen passen vaak beter bij een groot raam.

Nog een aantal voordelen van shutters:

  • Met afstandsbediening bedienbaar.
  • Gemakkelijk schoon te houden met een stofwisser.
  • Geschikt voor alle raamvormen.

Bent u op zoek naar JASNO® shutters?

Al onze raamdecoratie wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Want wees eerlijk, zo vaak koopt u geen nieuwe shutters en u wilt er vele jaren van genieten. Om een perfect eindresultaat te garanderen, komen we daarom zelf bij u thuis opmeten. Zo wordt elke kans op een foutje geminimaliseerd. Dat meten kunt u met een gerust hart aan onze stoffeerders overlaten. Zij hebben voor elke situatie een perfecte oplossing.