Naast particulieren mogen wij ook veel bedrijven en instellingen tot onze klanten rekenen.
Denk bijvoorbeeld aan scholen, kantoren, huisartsenpraktijken en reclamebureaus.
Wij onderscheiden ons doordat we van advies tot uitvoering voor u klaar staan, want op extra werkt zit u niet te wachten.
Kortom, wij nemen u alle zorgen uit handen.

Deskundig advies, duidelijke afspraken, scherpe offertes en een snelle, vlekkeloze oplevering maken ons tot de ideale partner voor de aankleding
van uw bedrijfsruimte. We zorgen ervoor dat u en uw collega’s zo snel mogelijk weer aan het werk kunnen in een inspirerende omgeving!


Scholen


Een school hoort een veilige omgeving te bieden, maar aan de andere kant is het belangrijk dat de ruimtes ook spannend, uitdagend en prikkelend zijn. Een klaslokaal moet dynamisch zijn, maar er moet ook gewerkt kunnen worden. Een bibliotheek of stilteruimte vraagt om een andere inrichting, dan een kantine waar leerlingen samenkomen. Wij houden rekening met al deze aspecten en werken samen met de beste merken voor een perfect resultaat.


+ Lees meer

Kantoor (aan huis)

Het is niet voor niets dat succesvolle bedrijven steeds meer aandacht besteden aan de inrichting van hun kantoor. Een geslaagd interieur zorgt voor meer interactie, verhoogt de productiviteit en zorgt ervoor dat de werknemers positiever zijn ingesteld. Het is belangrijk dat een kantoor met zijn tijd mee gaat en een innovatieve, inspirerende en plezierige plek is. Wij zorgen voor de juiste uitstraling van een kantoor en koppelen representativiteit aan functionaliteit. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

+ Lees meer

Reclamebureaus


Bij een reclamebureau draait alles om vormgeving en het overbrengen van een boodschap en is het belangrijk dat de inrichting eruit springt. Op het gebied van stoffering kan er vaak veel verbeterd worden. Wij zijn een expert op dit gebied en besteden veel aandacht aan vloeren, wanden en ramen. Deze elementen bepalen grotendeels de sfeer van een kantoor, maar zijn ook vanuit praktisch oogpunt belangrijk. De juiste raamdecoratie zorgt er bijvoorbeeld voor dat zonlicht niet het zicht op uw beeldscherm belemmert.

+ Lees meer

Dokterspraktijken

Een dokterspraktijk omvat meerdere ruimtes die allemaal specifieke functies hebben. Zo is privacy voor de patiënten en de medewerkers een belangrijk aandachtspunt bij de receptie en is de wachtruimte idealiter een gezellige plek met voldoende zitgelegenheid en afleidingsmogelijkheden. De spreekkamer en de onderzoeksruimte vormen één geheel, maar in beide ruimtes worden andere eisen gesteld aan de indeling, maatvoering en meubilering. Wij houden rekening met al deze aspecten.

+ Lees meer

Het beste advies:
Wij komen bij u op kantoor

U heeft van te voren goed advies in uw werkruimte nodig voordat u iets aanschaft. Daar geloven wij in! Zeker als het om ingrijpende veranderingen in uw interieur gaat, waar u jarenlang plezier van wilt hebben. Bij ons hoeft u zich geen zorgen te maken over vervelende verrassingen. Doordat we vooraf alles opmeten en achteraf alles checken, halen wij het maximale uit uw interieur. Wij garanderen een perfect resultaat en zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Plan hier uw afspraak met mij of met één van de andere stylisten van Ardesch Interiors. Na ontvangst van uw aanvraag, zullen wij contact met u opnemen om datum en tijdstip af te spreken.