Koopt u bij ons nieuwe producten, dan maken we meteen een afspraak om alles bij u thuis op te meten.
Met als doel een perfect eindresultaat. Zo luistert het leggen van een vloer heel nauw en hebben wij de exacte vloermaten nodig.
We komen ook langs als u nieuwe raambekleding en gordijnen bij ons aanschaft.
Wij kijken eerst of uw raam wel geschikt is voor het product en nemen de maten op.
Alleen als we bij u thuis zijn geweest, kunnen we u het juiste advies geven.
Zo wordt elke kans op een foutje geminimaliseerd en geniet u snel van uw nieuwe interieur.


Vloer


Naast het opmeten wordt er in de meeste gevallen een vloerinspectie uitgevoerd, zodat we precies weten wat de conditie van uw vloer is. Zo installeren onze stoffeerders met een gerust hart uw nieuwe vloer en de juiste ondervloer. Een goede voorbereiding is tenslotte het halve werk.


+ Lees meer

Wand


Bij behang is van belang dat u exact de juiste hoeveelheid bestelt en niet te veel of te weinig aanschaft. Daarom rekenen wij graag voor u uit hoeveel behang u het beste kunt kopen en geven we tips voor het perfecte eindresultaat. U kunt het behangen ook aan onze vakmensen overlaten.

+ Lees meer

Raam


Wij nemen de maten op, maar kijken ook of uw raam geschikt is voor wat u heeft uitgezocht. Ook adviseren we over de juiste producten bij draai-kiep ramen, serres en hoge ramen. Heeft u een last van een slechte akoestiek? Laat ons even luisteren en we weten raad.

+ Lees meer

Het beste advies:
Wij komen bij u aan huis

U heeft van te voren goed advies aan huis nodig voordat u iets koopt. Daar geloven wij in! Zeker als het om ingrijpende veranderingen in uw interieur gaat, waar u jarenlang plezier van wilt hebben. Bij ons hoeft u zich geen zorgen te maken over vervelende verrassingen. Doordat we vooraf alles opmeten en achteraf alles checken, halen wij het maximale uit uw interieur. Wij garanderen een perfect resultaat en zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Plan hier uw afspraak met mij of met één van de andere stylisten van Ardesch Interiors. Na ontvangst van uw aanvraag, zullen wij contact met u opnemen om datum en tijdstip af te spreken.