De interieurconfigurator van Ardesch Interiors

Naar de configurator

Ontwerp nu uw eigen interieur met de online interieurconfigurator van Ardesch Interiors. Met deze configurator kunt u op basis van de 5 woonstijlen (Basic&Puur, Modern&Design, Industrieel&Vintage, Landelijk&Lifestyle en Stijlvol&Klassiek) en twee verschillende ruimtes (woonkamer en slaapkamer) uw ideale interieur samenstellen door eenvoudig vloer, wand en raam aan te passen.

Kies de stijl die het best bij u past en configureer er op los. Wanneer u tevreden bent kunt u de de kamer, inclusief gebruikte materialen uitprinten en meenemen naar Ardesch Interiors. Komt u er zelf niet uit, maak dan een afspraak voor een uur gratis interieuradvies.

De configurator is helaas (nog) niet geschikt voor mobiele telefoons.

Naar de configurator

Kies uw woonstijl en ruimte

Kies aan de linkerzijde uw woonstijl en de gewenste ruimte die u in wilt richten. De beschikbare woonstijlen zijn: Basic&Puur, Modern&Design, Industrieel&Vintage, Landelijk&Lifestyle en Stijlvol&Klassiek.

Kies vloer, wand of raam

Klik op de vloer, de wand (of het plafond) of de raambekleding en bekijk wat de mogelijkheden zijn aan de rechterzijde. Wanneer u voor de vloer kiest, kunt u bijvoorbeeld laminaat, PVC of tapijt leggen. Bij de wanden kunt u kiezen voor behang of uit een zeer ruime collectie verf.

+ Lees meer

Ontwerp uw interieur

Kies voor de vloer, raamdecoratie en wandbekleding die u mooi vindt en ontwerp uw favoriete interieur. Door te combineren met verschillende kleuren verf komt u tot de beste combinatie voor uw persoonlijke situatie. Komt u er onverhoopt toch niet uit? Maak dan eens een afspraak met één van onze adviseurs. Wij helpen u graag bij uw keuze.

+ Lees meer

NIEUW! Vergelijk met één klik alle kleuren!

Ontwerp zelf uw interieur met de kwaliteitsproducten van NL Label. Kies een woonstijl en pas in onze interieurconfigurator vloer, wand en raam aan naar uw wens! Kies hiernaast een andere vloer, of ga naar de volledige configurator.

Nog niet geschikt voor mobiele telefoons.