Geef je huis meer comfort met een vloerkleed.

Een vloerkleed is niet alleen mooi, maar ook heel praktisch. Op een harde, koude vloer zorgt een vloerkleed bijvoorbeeld voor sfeer en ook voor warmte. Daarnaast draagt een vloerkleed bij aan de akoestiek van je woning en zorgt een vloerkleed voor meer eenheid in het interieur. Bij Jouw binnenhuisadviseur vind je het vloerkleed dat in jouw interieur past. Onze ruime collectie vloerkleden bevat onder andere karpetten van onze A-merken Desso, Bonaparte en Parade, maar ook vloerkleden van ons private label, NL Label. Daarnaast kunnen wij van elk uni of gedessineerd tapijt een vloerkleed voor jou op maat maken met een afwerking met band, bies of gefestonneerd naar keuze. Kom naar Ardesch Interiors, jouw binnenhuisadviseur in de regio Dalfsen, Zwolle en Ommen, om je te laten adviseren over het perfecte vloerkleed voor jouw woning.

Voordelen en nadelen van een vloerkleed.

 • +

  een vloerkleed geeft warmte en comfort aan je woning.

 • +

  met een vloerkleed zorg je voor meer eenheid in je interieur.

 • +

  de akoestiek in huis wordt verbeterd met een vloerkleed.

 • +

  met een vloerkleed kun je het interieur optisch groter of kleiner laten lijken.

 • +

  een vloerkleed geeft kleur aan je interieur!

 • +

  ook voor mensen met een stofallergie is een vloerkleed geschikt, een kleed houdt stofdeeltjes vast.

 • -

  een vloerkleed is niet altijd even gemakkelijk schoon te houden.

ons verrassend inspiratiemagazine md-lg

ons verrassend inspiratiemagazine

De beste collectie vloerkleden in de regio Dalfsen, Zwolle en Ommen vind je bij Ardesch Interiors.

Graag adviseren de gediplomeerde vloerkleden specialisten van Ardesch Interiors jou bij het maken van een persoonlijke keuze waar jij echt blij van wordt en bieden zij je de zekerheid van de beste koop. Loop gewoon eens binnen in onze woonwinkel of maak een afspraak voor een goed advies.
Ik help je graagbij het maken vande juiste keuze.

Ik wil productadvies.

Dat geven we graag in onze winkel of bij jou thuis.

Wij maken graag tijd voor een écht passend productadvies én een prijsopgave op basis van onze 7 zekerheden. Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op om een afspraak te maken

Wij gebruiken jouw informatie alleen om een afspraak te maken. Niet voor andere commerciële doeleinden. Je gegevens worden niet gedeeld met derden.

onze merken.