Sluiten

Matrassen in de regio Dalfsen, Zwolle en Ommen.

Ardesch Interiors is de matrassen specialist

Ardesch Interiors is de erkende interieurspecialist in matrassen voor de regio Dalfsen, Zwolle en Ommen. Ardesch Interiors biedt dan ook niet alleen de meest uitgebreide collecties en presentaties matrassen, maar heeft ook gediplomeerde slaapadviseurs én vakkundige monteurs in huis die u helpen bij het realiseren van de beste deal als u op zoek bent naar een nieuw matras. Juist omdat er zoveel mogelijk is adviseren wij u een bezoek aan onze woonwinkel of een afspraak te maken.

Een nieuw matras?

Er valt heel wat te kiezen bij Ardesch Interiors

Bekijk de vele mogelijkheden van matrassen. Ardesch Interiors biedt u de meest uitgebreide collecties matrassen in de regio Dalfsen, Zwolle en Ommen

  • Goede nachtrust

    Een comfortabel matras zorgt voor een goede nachtrust. De keuze voor een goed matras is dan ook erg belangrijk, wanneer u gaat voor een nieuw bed.

  • Vulling en vering

    Een matras heeft altijd een bepaalde vulling, die zorgt voor de vering en het comfort. Zo bestaat er pocketvering, schuim of latex. Wij vertellen u in de winkel graag meer over de verschillen. En uiteraard kunt u bij ons in de winkel ook een matras uitproberen.

  • Ventileren is belangrijk

    Een matras moet goed ventileren. 's Nachts verliest u een hoop vocht en dat moet zich een weg vinden door uw matras. Let er daarom bij de aanschaf van een matras op dat het matras goed ventileert.

Onze matrassen adviseur helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

Laura en Bernadette
Interieurstylisten

Adres

Welsummerweg 13
7722 RP Dalfsen

Contact

0529-432866
 

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:30 - 17:30
Woensdag 09:30 - 17:30
Donderdag 09:30 - 17:30
Vrijdag
09:30 - 21:00
Zaterdag 09:30 - 17:00 *
Zondag Gesloten

Elke vrijdag koopavond tot 21:00 uur en ook buiten onze openingstijden op afspraak van maandag tot en met vrijdag.