Sluiten

Kussen en dekbedden in de regio Dalfsen, Zwolle en Ommen

Ardesch Interiors is de kussen en dekbedden specialist

Om tijdens het slapen goed te kunnen rusten, moet de wervelkolom ontspannen zijn. Het hoofdkussens is dus belangrijk. Bij Ardesch Interiors adviseren wij u graag over het meest geschikte hoofdkussen. Bij Ardesch Interiors vindt u ook een uitgebreide collectie dekbedden. Voor de beste keuze wilt u geholpen worden door een gediplomeerd slaapspecialist. Ardesch Interiors is de kussen- en dekbedden specialist in de regio Dalfsen, Zwolle en Ommen.

Nieuw kussen of dekbed?

Er valt heel wat te kiezen bij Ardesch Interiors

Bekijk de vele mogelijkheden van kussens en dekbedden . Ardesch Interiors biedt u de meest uitgebreide collecties kussens en dekbedden in de regio Dalfsen, Zwolle en Ommen

  • Silvana kussens

    Het juiste hoofdkussen zorgt vooreen maximale ontspanning van de wervelkolom. Dit wordt bereikt wanneer de wervelkolom volledig wordt ondersteund en alle wervels in een vloeiende lijn komen te liggen. De keuze voor een type hoofdkussen begint daarom bij de door jouw meeste gekozen slaaphouding. Er zijn drie type slapers te onderscheiden: de zijslaper, de rugslaper en de buikslaper. Silvana Support kussens zijn in zes verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, van extra zacht tot extra stevig.Tevens is elk Silvana Support verkrijgbaar in een extra smal model. Ideaal voor als je wat langer bent en meer ruimte wilt overhouden in bed. Dus ben je nu klein, groot, lang een rug of juist een zijslaper? Er is voor iedereen een Silvana Support kussen.

  • Silvana dekbedden

    Een dekbed moet vanzelfsprekendl ekker warm zijn. Maar wat voor de één warm genoeg is, is voor de ander te koud. Om aan deze verschillen tegemoet te komen bestaan de Silvana dekbedden uit verschillende diktes. Deze verschillende diktes zijn ondergebracht in de volgende 4 warmteklasse.Kies je voor een donzen, synthetisch, wollen of katoenen dekbed? Dat hangt af van je persoonlijke voorkeur en persoonlijke situatie. Houd je van een licht enluchtig dekbed. Kies dan voor dons. Heb je liever een dekbed dat zwaar op je lichaam aanvoelt. Kies dan voor wol. Daarnaast heeft ieder vulmateriaal zijn eigen unieke eigenschappen op het gebied van vochtregulatie en veerkracht.

Onze kussens en dekbedden adviseur helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

Laura en Bernadette
Interieurstylisten

Adres

Welsummerweg 13
7722 RP Dalfsen

Contact

0529-432866
 

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:30 - 17:30
Woensdag 09:30 - 17:30
Donderdag 09:30 - 17:30
Vrijdag
09:30 - 21:00
Zaterdag 09:30 - 17:00 *
Zondag Gesloten

Elke vrijdag koopavond tot 21:00 uur en ook buiten onze openingstijden op afspraak van maandag tot en met vrijdag.