Bamboe vloer in de regio Dalfsen, Zwolle en Ommen.

Ardesch Interiors is de Bamboe vloerspecialist

Voor de complete collectie bamboevloeren bent u bij allround vloerspecialist Ardesch Interiors in Dalfsen aan het juiste adres. Bamboevloeren zijn harder dan eiken, sterker nog, hoewel de snelst groeiende plant ter wereld, de reuzenbamboe genaamd 'Moso" formeel een gras is en geen hout, heeft het wel uitstekende hardhout eigenschappen zoals hoge hardheid en duurzaamheid. In combinatie met de hoge stabiliteit (weinig krimp en zwel) bent u verzekerd van een 30 jaar garantie. Onze vloeradviseurs loodsen u graag door de vele mogelijkheden en meten u graag die bamboevloer aan die echt bij u past. En omdat onze adviseurs ook stylisten zijn, kijken ze verder dan uw vloer alleen en helpen u graag vloer, wand, raam, meubelen en accessoires perfect op elkaar af te stemmen. Alles in en voor uw eigen woonstijl. Loop gewoon eens binnen in onze interieurspeciaalzaak of plan een afspraak met één van onze stylisten (kan ook bij u thuis); wij hebben voor elk interieur altijd een mooie oplossing!

Nieuwe bamboevloer?

Er valt heel wat te kiezen bij Ardesch Interiors

Bekijk de vele mogelijkheden van bamboe. Ardesch Interiors biedt u de meest uitgebreide collecties van bamboevloeren in de regio Dalfsen, Zwolle en Ommen

 • Bamboevloer is gezond

  Bamboevloeren zijn antistatisch en anti-allergisch en dragen hierdoor bij aan een gezond binnenklimaat.
 • Tot 30 jaar garantie

  Bamboevloeren zijn van nature van de hoogste kwaliteit en worden geleverd met een garantie tot 30 jaar.
 • Onuitputtelijke grondstof

  Met een groeisnelheid tot 1 meter per dag is bamboe de snelst groeiende plant ter wereld.

Lees meer over bamboe op ons blog

Onze bamboevloeren adviseur helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

Bamboevloer is gezond

Bamboevloeren zijn antistatisch en anti-allergisch en dragen hierdoor bij aan een gezond binnenklimaat.

Tot 30 jaar garantie

Bamboevloeren zijn van nature van de hoogste kwaliteit en worden geleverd met een garantie tot 30 jaar.

Onuitputtelijke grondstof

Met een groeisnelheid tot 1 meter per dag is bamboe de snelst groeiende plant ter wereld.

 •  

  Een bamboevloer is gegarandeerd CO2-neutraal

  Bamboe kan gezien worden als onuitputtelijke grondstof. Dankzij de enorme groeisnelheid en de efficiënte productie, neemt Moso bamboe meer CO2 op dan dat er vrijkomt bij de verwerking en transport naar de eindconsument.

   
 •  

  Schoonheid in combinatie met enorme keuze

  Moso bamboevloeren zijn beschikbaar in een grote variëteit aan afwerkingen, stijlen en kleuren om aan elke vloerwens te kunnen voldoen. En elke vloer is een ecologisch verantwoorde keuze!

   

Wij voegen iets unieks toe aan de collectie van bamboe vloeren

In onze interieurspeciaalzaak inspireren wij u graag en hebben we van elke bamboevloer grote vloerstalen. En van elk vloerstaal weten onze stylisten de specificaties, waardoor u zeker weet dat u de vloer krijgt die past bij al uw wensen en eisen. Alvast wat inlezen? Bekijk dan de Moso Bamboo brochure!

Kom voor inspiratie en vrijblijvend advies naar onze woonwinkel

Ardesch Interiors vindt u aan de Welsummerweg. Elke zondag en maandag zijn wij gesloten, maar van dinsdag tot en met zaterdag verwelkomen wij u graag vanaf 9.30 uur. Als u een afspraak maakt kan dat ook buiten onze openingstijden. En wilt u liever dat wij bij u thuis komen voor een interieuradvies? Ook dat kan!

Voor een vloeradvies op maat nemen wij graag alle tijd

Bij de aanschaf van een nieuwe vloer gaat u niet over één nacht ijs natuurlijk. Wij ook niet, daarom nemen wij alle tijd om uw wensen goed in kaart te brengen, u te loodsen door alle plus- en aandachtspunten van alle vloeren en de eisen wat betreft ondervloer, zodat u vooraf zeker weet dat u achteraf 100% tevreden bent.